Oriflame anti-age noviteti za lice

  Poznata švedska kozmetika uvela je zanimljive novitete čija je uloga briga o borama, njihovo zaustavljanje i „brisanje“, ali i svakodnevna dnevna i noćna njega. Radi se o serumu s ekstraktima soje, kremi za izbjeljivanje i tekućem puderu.

  serum
  Time Reversing SkinGenist dnevni i noćni serum
  Eksluzivna ponuda novog kataloga je serum koji pruža revitalizaciju kože za intenzivno umanjenje bora. Ovaj tretman sadrži iznimno hranjivi anti-ageing sastojak iz soje koji djeluje na genetskoj razini, u kapsulama, kako bi djelovao na dublje slojeve kože. Dokazano djeluje na sve potrebe zrele kože, uljepšava i naglašava prirodni tonus, te umanjuje fine linije i bore u samo dva tjedna.
  CIJENA: 99,90 kn

  nocna white
  Bioclinic aktivna noćna krema za izbjeljivanje kože
  Idealna za jesen i zimu, kad nas sunce slabije grije, ova je krema inspirirana otkrićima estetske medicine. Nakon tri godine istraživanja, Oriflame nudi novi proizvod koji umanjuje hiperpigmentaciju i ujednačava ten. Radi se o koncentriranoj kremi koja umanjuje pigmentaciju na staničnoj razini. Budući da hiperpigmentaciju uzrokuje prekomjerna proizvodnja melanina u koži, Bioclinic sadrži Tone-Down tehnologiju koja poboljšava čistoću kože i izbjeljuje mrlje. Svjetlije postaju nakon 8 tjedana svakodnevne upotrebe.
  CIJENA: 159,90 kn

  puder cr
  EverLasting tekući puder

  Radi se o prvom dugotrajnom puderu s kompleksom za obnavljanje kože. Razvijen je u Oriflameovom Institutu za istraživanje kože i ima dokazano dvostruko anti-ageing djelovanje, kako na površini kože tako i unutar epiderme. Postojan je i do 24 sata, pruža ugodan osjećaj na koži, dajući joj baršunasto gladak osjećaj. U ponudi je 6 nijansi.
  CIJENA: 44,90 kn

  GDJE KUPITI: Kataloška prodaja Oriflame