Username *
Password *
Remember Me

- Oblikovanje usana znatno je složeniji proces od bilo koje druge korekcije takvog tipa na licu. Problem je u tome što se one vrlo brzo mogu previše napuniti i time se postiže neželjen izgled, popularnog naziva duck face. Taj efekt ne žele ni liječnici, a još manje pacijenti – istaknula je Nina Suvorov Gregorič, dr. med., specijalistkinja plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije izmedicinskog centra Estetika MedArt u Ljubljani.

merz1

Najnoviji trendovi u estetskoj medicini sve se više vode poznatom izrekom 'manje je više', klijentice koje nam dolaze žele izgledati svježe, njegovano i prirodno. Ista je situacija i kada govorimo o oblikovanju usana: žene žele punije usne koje su lijepe i privlačne, no ne odaju dojam bilo kakvog pretjerivanja - istaknuo je Josip Lovrić, dr. med., specijalist opće kirurgije iz Poliklinike Bagatin. 

Izjave su stručnjaci dali na nedavnom predstavljanju filera Shape & Contour iz Merz Aestheticsa, koji su, dodaju estetičari, sigurni, alergijske reakcije svedene su na minimum te formule daju prirodan izgled usnama.

 merz1

Nina Suvorov Gregorič

merz1
Modeli u kampanji: Brita Bobetić, Brigita Bračko te majka i kćer Sandra i Iva Bogović.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location