Username *
Password *
Remember Me

Ponekad je čišćenje put u svijet suhe kože! Zato neki brendovi imaju dobre ideje - na primjer Cetaphil kozmetika. Formule nemaju sapun te su u obliku losiona koji hidratizira i pazi na pH kože.

 cetaphil losion1


Cetaphil linija se sastoji od 3 formule za čišćenje i hidrataciju s učinkovitom, ali blagom formulom, prikladnom za sve tipove osjetljive kože:
• Cetaphil losion za sve tipove kože i cijelu obitelj čisti bez iritacija i umiruje kožu. Multifunkcionalan je; može poslužiti za čišćenje kože, uklanjanje šminke, a dovoljno je blag da ga mogu koristiti i bebe. Formula ne sadrži sapun i uklanja nečistoću, šminku i ostale tragove bez isušivanja i iritacije.

• Cetaphil losion za čišćenje normalne i masne kože lica čisti i uklanja masnoću bez sapuna. Preporuča se svakodnevno korištenje ujutro i navečer, kako bi koža bila čista bez iritacije i neželjenog osjećaja zatezanja i suhoće.

• Cetaphil hidratantni losion za suhu i osjetljivu kožu formula je koja hidratizira, a ne masti i ne začepljuje pore. Dolazi u ekonomičnom pakiranju pogodnom za čitavu obitelj.

Svi proizvodi iz Cetaphil linije hipoalergeni su i klinički ispitani. Možete ih nabaviti u ljekarnama po preporučenim cijenama od oko 77kn.

 cetaphil losion1

CETAPHIL hidratantni losion 460 ml 9777 kn

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location