Username *
Password *
Remember Me

Uskoro kreću super-sunčani dani! Dakle, vrijeme je za neke promjene u beauty rutini. - Uz dugotrajno izlaganje suncu bez odgovarajuće zaštite na pojavu tamnih mrlja koje kožu čine neujednačenom mogu utjecati i ožiljci od akni, dermatološki tretmani, utjecaj hormona i starenje – podsjeća Eucerin.

- Hiperpigmentacija ili neujednačen ten kože čest je kožni problem s kojim se velik broj ljudi susreće. Neželjene tamne mrlje različitih veličina i oblika najčešće se pojavljuju na licu, rukama ili drugim dijelovima tijela koji su najviše izloženi suncu. Iako je hiperpigmentacija kože bezopasna može izazvati stres i negativno utjecati na kvalitetu života onih koji se s njom susreću.

Grace Elizabeth PORTER Edit Cover Photoshoot02

Grace Elizabeth // PORTER Net-a-Porter // styling Tracy Taylor


Hiperpigmentaciju uzrokuje prekomjerna proizvodnja melanina u pojedinim dijelovima kože zbog više različitih razloga. No, najčešći uzrok hiperpigmentacije je prekomjerno izlaganje suncu. Upravo zbog toga je ovaj problem sve učestaliji kod mlađe populacije.

Grace Elizabeth PORTER Edit Cover Photoshoot02


Patentirani Eucerin sastojak, thiamidol, ključni je sastojak Eucerin Anti-Pigment njege. Ovaj učinkovit i aktivan sastojak djeluje na korijen hiperpigmentacije i klinički dokazano smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

Grace Elizabeth PORTER Edit Cover Photoshoot02

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location