Username *
Password *
Remember Me

Uživajte u baršunastoj i glatkoj koži uz Philips Lumea IPL uređaj za uklanjanje dlačica i ostvarite do 92% manje dlačica u samo 3 tretmana*

Philips Lumea, kućni uređaj za pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije, koristi inovativnu tehnologiju zasnovanu na svjetlu koja se zove IPL (Intense Pulsed Light - pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta), a temelji se na tehnologiji koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima. Predstavljamo dva nova modela Philips Lumea Prestige: BRI950/00 i SC1997/00.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

Dune 1024805 cr
Dune

Na vrijeme obavite pripremu za blagdanske partyje - bezbolno i dugotrajno uklonite dlačice uz Philips Lumea IPL uređaj. Iskoristite ponudu do 31. 12. i uz kupnju modela BRI950 uštedite 900 kn.

Kako djeluje Philips Lumea?
Philips Lumea emitira nježne svjetlosne impulse koji se primjenjuju na korijen dlačica i sprječava njihov ponovni rast. Objektivne studije pokazuju smanjenje 92% dlačica u samo 3 tretmana.
Za što dugotrajnije rezultate, preporučuje se odraditi 4-5 tretmana svaka dva tjedna, a potom ponavljajte tretman svakih 4 do 8 tjedana. Rezultati su vidljivi nakon svakog tretmana.

Jedinstveni nastavci za optimalne rezultate na svim dijelovima tijela
Budući da je svako područje tijela jedinstveno, novi Philips Lumea Prestige jedini je aparat s IPL tehnologijom koji pruža jedinstveno zaobljene nastavke dizajnirane za optimalne rezultate na različitim dijelovima tijela. Nastavci se razlikuju kombinacijama oblika, veličina prozorčića i filtara te pružaju specijalizirane tretmane za tijelo (noge, ruke, trbuh, bikini, pazuhe) te lice (gornja usna, brada).

Je li Philips Lumea pogodna za mene?
Philips Lumea Prestige funkcionira učinkovito, lako i sigurno na raznim vrstama dlačica i tipovima kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo bijele do tamnosmeđe. Kao što je slučaj i s drugim tretmanima koji se temelje na IPL tehnologiji, Philips Lumea ne može se koristiti za tretiranje bijelih/sivih, svijetloplavih ili crvenih dlačica i nije pogodna za vrlo tamnu kožu. Razlog tomu je visok kontrast koji mora postojati između pigmenta u boji dlačica i pigmenta u nijansi kože.

Dune 1024805 cr


Lako, sigurno i nježno uklanjanje dlačica
Lumea se lako i sigurno koristi. Odaberite odgovarajuću postavku energije za svoju nijansu kože uz automatski savjetnik za postavke. Nježno i učinkovito tretirajte različite dijelove tijela. Cijeli tretman tijela traje do 15 minuta.


Korak 1: Počnite brijanjem, epilacijom ili depilacijom područja tijela voskom prije tretmana.
Korak 2: Odaberite odgovarajuću postavku na temelju nijanse kože uz automatski savjetnik za postavke.
Korak 3: Prislonite prozor za tretiranje na kožu pod kutom od 90 stupnjeva. Pričekajte indikator spremnosti za emitiranje svjetla i pritisnite gumb za svjetlo.
Korak 4: Polako klizite aparatom Lumea preko područja za tretiranje dok se svjetlosni impulsi emitiraju. Izbjegavajte primjenu svjetla na isto mjesto.

Philips Lumea u brojkama
Philips Lumea podvrgnut je kliničkom testiranju na više od 2000 žena, uz dokazane rezultate.
Philips Lumea rezultat je 14 godina istraživanja tvrtke Philips i nastao je iz profesionalne IPL tehnologije.
Uz više od 1,5 milijuna korisnika diljem svijeta, Lumea je idealno rješenje za sprječavanje ponovnog rasta dlačica.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location