Username *
Password *
Remember Me

Novost u liniji Idealia, koja je lansirana početkom ove godine, je proizvod koji korigira pigmentaciju i obećava nam ujednačen ten bez tamnih mrljica. Nakon ljeta se mnoge žene susreću s problemom povećane pigmentacije, kao posljedice boravka na suncu. Zato je Vichy ovih dana na tržište izbacio kremu koja ima ulogu da se bori upravo protiv ovog sve češćeg problema kod žena svih dobi.

2

FORMULA
Nakon čak 11 godina istraživanja, slavna francuska kozmetička kuća predstavlja DRM Bright, ekskluzivan kompleks učinkovitih depigmentacijskih sastojaka, koji djeluju na izvor nastanka nepravilnosti pigmentacije u dermisu. Sadrži kombinaciju eperulina (depigmentacijsko i protuupalno djelovanje), procisteina (depigmentacija i antioksidacijski učinak, djeluje na vlaženje kože) i vitamina Cg (antioksidans koji djeluje protiv starenja).

LINIJA
Vichy je početkom ove godine lansirao liniju proizvoda Idealia za dnevnu njegu, koja sadrži aktivnu tvar kombušu. To je ekstrakt čaja koji povoljno djeluje na zaglađivanje površine kože, ujednačavanje tena i zaglađivanje bora. Dostupna je u dvije varijante: za normalnu do mješovitu kožu i za suhu kožu.

1

CIJENE:
Idealia dnevna krema 203,59 kn
Idealia Pro 250,63 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

Komentari (2)

Ovo me jako zainteresiralo obzirom da imam problem sa pigmentacijom

  Attachment
 
  1. Carrie

same here!!! ljeto je ostavilo traga...

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.