Username *
Password *
Remember Me

Posao u uredu i dugotrajni sastanci često žene dovodi do dileme o izboru frizure. Poslovna žena mora zračiti samouvjereno, jer osim karaktera i poslovne sposobnosti koji posjedujete, bitan je i stil koji svatko primijeti. Osim toga, image u uredu mora biti besprijekoran! Dakle - rekla bih da vam je potrebna jednostavna elegancija. A kako ćete je definirati na najjednostavniji način? Ovako.

Frizira i stilizira: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

1 sleek low twisted ponytail

1. Ravna kosa
Moćna i samouvjerena ravna kosa pristaje baš svima, neka vam bude dobro obrađena i stakleno glatka. Koristite ulja za sjaj!


2. Podignuta kosa
Ako se smatrate pravom poslovnom ženom neka vaše punđe budu uredne i glatke. Vječna banana punđa idealna je za svaki dan, nikada ne izlazi iz mode, a možete ju kombinirati s raznim kragnama i šalovima.

1 sleek low twisted ponytail

3. Šiške
One su savršen dodatak svakoj frizuri. Pripazite kod odabira, svaki tip kose ima svoje šiške koje pristaju i lake su za održavanje. Kod bilo koje frizure važno je da je kosa uredna.


4. Boja - uvijek pazite da je vaša kosa redovito bojana, jer boja s vremenom blijedi, a kosa otkriva svoje isušeno lice. Rezanje vrhova također je važno, jer ako su ispucani, kosa može djelovati ofucano.


5. Njegujte kosu kako bi ona bila zdrava, lijepa i podatna. Svaka kosa ima svoj tip njege, danas je lako osmisliti optimalan ritual!

 1 sleek low twisted ponytail1 sleek low twisted ponytail1 sleek low twisted ponytail1 sleek low twisted ponytail1 sleek low twisted ponytail