Username *
Password *
Remember Me

Posao u uredu i dugotrajni sastanci često žene dovodi do dileme o izboru frizure. Poslovna žena mora zračiti samouvjereno, jer osim karaktera i poslovne sposobnosti koji posjedujete, bitan je i stil koji svatko primijeti. Osim toga, image u uredu mora biti besprijekoran! Dakle - rekla bih da vam je potrebna jednostavna elegancija. A kako ćete je definirati na najjednostavniji način? Ovako.

Frizira i stilizira: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

1 sleek low twisted ponytail

1. Ravna kosa
Moćna i samouvjerena ravna kosa pristaje baš svima, neka vam bude dobro obrađena i stakleno glatka. Koristite ulja za sjaj!


2. Podignuta kosa
Ako se smatrate pravom poslovnom ženom neka vaše punđe budu uredne i glatke. Vječna banana punđa idealna je za svaki dan, nikada ne izlazi iz mode, a možete ju kombinirati s raznim kragnama i šalovima.

1 sleek low twisted ponytail

3. Šiške
One su savršen dodatak svakoj frizuri. Pripazite kod odabira, svaki tip kose ima svoje šiške koje pristaju i lake su za održavanje. Kod bilo koje frizure važno je da je kosa uredna.


4. Boja - uvijek pazite da je vaša kosa redovito bojana, jer boja s vremenom blijedi, a kosa otkriva svoje isušeno lice. Rezanje vrhova također je važno, jer ako su ispucani, kosa može djelovati ofucano.


5. Njegujte kosu kako bi ona bila zdrava, lijepa i podatna. Svaka kosa ima svoj tip njege, danas je lako osmisliti optimalan ritual!

 1 sleek low twisted ponytail1 sleek low twisted ponytail1 sleek low twisted ponytail1 sleek low twisted ponytail1 sleek low twisted ponytail

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location