Username *
Password *
Remember Me

Ten bez pudera jedna je od najvećih uživancija, ali ipak puder itekako nosimo ovih dana kad je koža izložena vjetru i hladnoći, promjenama temperature zraka, reagira crvenilom, a i brzo se isušuje, naročito radi grijanja u prostorima... Kako izabrati dobar puder za zimsku sezonu? Tu je nekoliko izvrsnih savjeta...

 

 foundation1


1. Boja – neka bude zericu tamnija, ipak bolje izgleda nego svijetlija nijansa... a i dat će dojam osunčanog tena. Na to ide mrva bronzera, tik pored obraza i na čelo

2. Puder je idealan u laganoj varijanto, tekući koji hidratizira suhu kožu te istovremeno ne zatvara pore na masnoj koži. 


foundation1 

3. Možda ne trebamo prekriti čitavo lice! Vizažisti se slažu u jednom – ako licu ne treba prekrivanje, bolje je da ga ostavimo da diše. Naime, tijekom prelazne sezone predlažemo da prekrijete samo mrlje i nepravilnosti, koža će djelovati prirodno, a opet sređeno.

4. Puder u prahu koristite samo za T-zonu. Ostatak lica će se previše isušiti ispod sloja pudera u prahu.

foundation15


5. Ako imate velike pore, izaberite prije pudera – primer. On je baza koja vizualno pegla lice i čini ga ujednačenim. Ili izaberite toniranu bazu za lice – dva u jedan!

6. Puder koji ima highlighter čestice na svakom je koraku - no, treba ga stavljati malo, kako ne bismo dobili efekt disko kugle. Highlight čestice se uglavnom baziraju na srebrnim tonovima, stoga ako imate takav puder, pomiješajte ga s nekom drugom teksturom, kremom, puderom, toniranom kremom... kako biste ipak na lagani, decentan način iskoristili taj sjaj!

 foundation1

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location