Username *
Password *
Remember Me

Više od 70% osoba iskusilo je dehidriranost kože u jednom periodu svoga života, a simptome dehidrirane kože opisuju kao:
1 - osjećaj suhoće i zatezanja kože
2 - koža koja izgleda umorno i beživotno
3 - neugodnost nakon čišćenja kože
4 - povećana osjetljivost kože
5 - sklonost oštećenjima kože.

Eucerin AquaPorin PR proizvodi
J. Crew


Dobro hidrirana koža glatka je, podatna i blistava. Kada je narušena prirodna zaštita kože, ona gubi vlagu i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža izgleda mlohavo, zateže i ne uspijeva držati vanjske iritanse pod kontrolom i zato postaje osjetljiva. 90% ljudskog tijela čini voda tako da je hidratacija iznutra, ali i izvana neophodna za normalno funkcioniranje organizma – podsjeća Eucerin.

- U ovom slučaju pravilo umjerenosti ne vrijedi jer se s hidratacijom nikada ne može pretjerati. Naime, i mali nedostatak vode u koži može potaknuti stvaranje bora, a koža može postati beživotna i brže stariti jer gubi elastičnost, a slabi i njeno vezivno tkivo. Oko očiju se mogu stvoriti tamni kolutovi i natečenost, a problem dehidrirane i osjetljive kože može zahvatiti svakoga, neovisno o tipu kože - .

Eucerin AquaPorin PR proizvodi


AQUAporin ACTIVE koristi vlastitu prirodnu mrežu vlažnosti kože kako bi joj se pružila potrebna hidratacija. Ključ hidratacije u koži su akvaporini, mikroskopski kanalići za distribuciju vode između stanica kože lica, čije je otkriće nagrađeno Nobelovom nagradom. Akvaporini održavaju optimalnu razinu hidratacije u koži te podržavaju njezina zaštitna svojstva.

Formula sadrži glukoglicerol koji aktivira vlastiti sustav hidratacije kože pomoću akvaglicerolporina, a znanstvenim ispitivanjima potvrđeno je da glukoglicerol može prodrijeti u dublje slojeve epiderme i potaknuti stvaranje novih akvaporina. Budući da svaki tip kože, normalna, suha, masna, mješovita, može postati dehidriran, formula je dostupna i prilagođena različitim vrstama kože.

 

Eucerin AquaPorin PR proizvodi
J. Crew

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location