Username *
Password *
Remember Me

Vikend na moru iskoristite da vaša koža prirodno potamni, a kosa dobije onaj svijetli štih koji svi volimo. Kako bi kosa dobila te prirodne nijanse prirodnim putem, treba vam limun, taj čaroban C vitamin koji će kosu nahraniti i ujedno posvijetliti. Predlažem jedan jednostavan recept: u bočicu s pumpicom u spreju dodajte maslinovo ulje (idealno je domaće) te u njega iscijedite limun. Sprejajte kosu nakon svakog izlaska iz vode.

Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

Sara Sampaio Vogue Cover Photoshoot04 cr


Ulje će kosu hraniti i zaštititi, dok će limun u kombinaciji sa suncem osmisliti prirodnu, divnu tehniku pramenova. No, kako bi kosa bila sjajna i lepršava, svake večeri isperite sol. Tijekom pranja koristite hranjive šampone, regeneratore i masku. Sol kosu isušuje, stoga je treba svakodnevno nahraniti kako bi ostala hidratizirana. Nakon što vam se kosa posuši na prirodnom zraku (kad je vruće i sunčano, izbjegavajte sušila i aparate na bazi vrućine) nanesite par kapi ulja argana i makadamije.

Ako je kosa izrazito suha, na plažu ponesite i regenerator u spreju te nakon izlaska iz mora iznenadite kosu dodatnim vitaminima. Ako želite da vaša boja ostane postojana, kosu štitite šeširima ili maramama.

 

Sara Sampaio Vogue Cover Photoshoot04 cr

Sara Sampaio // foto Giampaolo Sgura @ Vogue Mexico // styling  Paul Cavaco

Sara Sampaio Vogue Cover Photoshoot04 cr

Sara Sampaio Vogue Cover Photoshoot04 crSara Sampaio Vogue Cover Photoshoot04 cr 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location