Username *
Password *
Remember Me

Probiotici iliti dobre bakterije u formulama za njegu kože lica sve su popularniji – obnavljaju kožu, djeluju na alergije, crvenilo, akne, oštećenja, tanku kožu... a naročito nakon agresivnih tretmana na licu kao što su terapije kortikosteroidima.

 A0110502 SuperStart Cleanser flattened cr
new look


Elizabeth Arden donosi Superstart kolekciju:
1 Probiotic Cleanser - Whip to Clay i
2 Probiotic Boost Skin Renewal Biocellulose Mask.

Formule su pojačane ne samo probioticima, već i biljnim ekstraktima koji podržavaju prirodnu mikrofloru i jačaju sposobnost obrane.

- Da bi koža ispravno funkcionirala i zaštitila se, potrebna je odgovarajuća razina pH i zdrava razina mikroflore - kaže dr. Dendy Engelman, Elizabeth Arden dermatološki savjetnik. – Prirodna mikroflora, koja se sastoji od zdravih i nezdravih bakterija, nalazi se na površinskom sloju kože, a ako postane neuravnotežena, to može dovesti do kroničnih problema kože. Čak i ako niste patili od kroničnih problema s kožom, njega s probioticima može pomoći smanjiti gubitak vode, povećati vlagu u koži i kožu učiniti glatkom, blistavom i podatnom - .

 A0110502 SuperStart Cleanser flattened cr


SUPERSTART Probiotic Cleanser –Whip to Clay koristi snagu probiotika kako bi očistio kožu i podržao prirodnu obranu radi sjajnog i zdravog izgleda. Ovo sredstvo za čišćenje, teksture kremaste pjene, pretvara se u glinu bogatu mineralima kako bi uklonila prljavštinu, nečistoću i šminka. Ne isušuje, ne zamašćuje te podupire prirodnu hidrataciju kože. U dodiru s vodom se pjeni i kožu čini mekom, glatkom i pripremljenom za sljedeći korak njege.
• Probiotik kompleks - pomaže u održavanju prirodne obrane kože.
• Kombinacija ružičaste i zelene gline djeluje poput magneta kako bi očistila pore i uklonila nečistoće bez isušivanja kože.
• Glicerin - pomaže koži zadržati vlagu.
Cijena: 222 kn

A0110502 SuperStart Cleanser flattened cr

SUPERSTART Probiotic Boost Skin Renewal Biocellulose Maska pruža dvostruku probiotičku snagu Skin Renewal Boostera kako bi podržala prirodnu obranu kože i poboljšala elastičnost kože. Raskošna biocelulozna maska hrani kožu s koncentriranom formulom koja uključuje hijaluronsku kiselinu i probiotičku mješavinu. Obnavlja kožu i čini je sjajnom, glatkom i zdravom u samo jednom tretmanu.
Dok druge maske mogu biti grube i labave na vašem licu, biocelulozna maska napravljena je od prirodnih vlakana iz 100% fermentirane kokosove vode. Super tanko vlakno (otprilike 1000x tanje od ljudske kose) omogućuje maski da savršeno prianja uz konture lica, gotovo kao druga koža.
• 2X Probiotic Complex - poboljšava izgled kože, hrani i zaglađuje. Regulira mikrofloru kože i prirodno štiti kožu.
• Glicerin - pomaže koži zadržati vlagu.
• Natrij hialuronat - natrijeva sol iz hijaluronske kiseline, magnet za vlagu.
• Mješavina Ceramida 1, 3 i 6, kolesterola i fitosfingozina - esencijalnih lipida koji se nalaze u barijeri kože koji pomažu u obnavljanju i nadopunjavanju ceramida
Cijena: 377 kn pakiranje od 4 maske.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location