Username *
Password *
Remember Me

Pri celulitisu (panikulozi) radi se o promjenama staničnog tkiva kože, prvenstveno masnog i vezivnog tkiva potkožja. U masnim stanicama povećava se količina vode (edem) i nakupljaju se u masnom tkivu pripadajući lipidi, zato masne stanice povećavaju svoj volumen i bujaju.

Tako povećane masne stanice pritišću susjedne krvne žilice i limfne žile, pa se stoga nakupljaju toksini. Otrovne tvari otežani krvotok ne može eliminirati.

Susjedno vezivno tkivo stradava od pritiska nabujalih masnih stanica, od zaostalih toksina, pa vezivne kolagene niti očvrsnu, zadebljaju, a kasnije se pretvore u ploče i čvoriće. Kod nekih žena, pod djelovanjem hormona u pubertetu, trudnoći, menopauzi može doći i do povećanja broja masnih stanica, a ne samo do njihova tipičnog uvećanja i bujanja.

 Birken Cellulite Oel 100ml Flasche CMYK
O da, uskoro će proljeće! (Andreea Diaconu @ Zimmerman)

 

Ključna je i masaža jer se njome dodatno potiču prokrvljenost kože i izmjena tvari. Redovitom primjenom ulja i krema, koje se nježnom masažom aplicira na tijelo, postižemo elastičnost, gipkost i zategnutost kože.

 k25063

Collistar gel protiv celulita s efektom hlađenja, podiže i zateže kožu.

 

Birken Cellulite Oel 100ml Flasche CMYK

Elancyl Slim Design
Nakon 10 godina istraživanja, pojavom Slim Design i njegovog Kofein kompleksa 3D, na tržište stiže prvi kompleks za zaglađivanje neravnina na koži s trodimenzionalnim pristupom prema strukturi celulita. Po prvi puta sadrži jedinstveni sastojak biljnog porijekla, salaciju, koja djeluje izravno protiv otvrdnjavanja tkiva, jednog od glavnog uzročnika nastanka narančine kore. Sadrži i bršljan koji pospješuje detoksikaciju masažom. Cijena: 284,75 kn

Birken Cellulite Oel 100ml Flasche CMYK

Nikel koncentrat protiv celulita
Izvanredno učinkovita koncentrirana hidrirajuća gel krema osvježavajućeg mirisa, s aktivnim tvarima koje djeluju cjelovito na razlaganje potkožnih celulitnih nakupina. Koncentrat protiv celulita sa spirulinom, kofeinom, karnitinom i grejpom. Cijena: 280 kn, drogerije.

Birken Cellulite Oel 100ml Flasche CMYK

Predlažemo Lierac inovaciju: dok mi spavamo ova krema radi za nas jer Body Slim noćni koncentrat za tijelo osmišljen je tako da napada i najtvrdokorniji celulit. Visoka koncentracija kofeina prvi put je kombinirana s micro-patch tehnologijom zahvaljujući kojoj se aktivni sastojci otpuštaju u kožu postupno, tijekom noći, za intenzivniji učinak. Ekstrakti iz pulpe crvenog voća djeluju pak protiv uskladištavanja masnoća. Nanosi se svakodnevno prije spavanja, masažnim pokretima na područja zahvaćena celulitom. Prvi rezultati vidljivi su već nakon 14 dana. Cijena: 395,20 kn, u ljekarnama.

 

Birken Cellulite Oel 100ml Flasche CMYK


Weleda ulje protiv celulita sadrži aktivne sastojke ružmarina i brezinog lišća, koji potiču izmjenu tvari u stanicama i oslobađaju od viška tekućine u tkivu. Sadrži i ulje koštice marelice (vitalizira), bogato ulje klica pšenice (bogato vitaminima), ulje jojobe koje održava vlažnost i ružmarin (aktivira). Ova kompozicija pri redovitoj primjeni vidljivo poboljšava stanje celulita. Za dokazane rezultate je potrebno tijekom minimalno 4 tjedna 2x dnevno masirati problematična područja tijela, najbolje masažom kružnim pokretima u smjeru srca.

Birken Cellulite Oel 100ml Flasche CMYK

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location