Username *
Password *
Remember Me

Sa samo 11 sastojaka, Minéral 89 je jednostavan, ali učinkovit – objavio je Vichy. - Hijaluronska kiselina molekula je koja može držati do 1000 puta tekućine svoje težine i hidratizirati, te tako pružati zaglađenu kožu lica i zdraviji izgled. Velika raznolikost minerala (koji se nalaze u mineraliziranoj termalnoj vodi Vichy) djeluju kao booster i jačaju barijeru kože. Minéral 89 sadrži veliku raznolikost minerala koji pomažu kod obrane kože od štetnih utjecaja - .
Lagana minimalistička formula gelaste teksture temeljena je na Vichy termalnoj vodi obogaćenoj s 15 esencijalnih minerala, kao temeljnom sastojku ovog proizvoda. Mineralizirana voda prvi puta u tako visokoj koncentraciji od 89% udružena je s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla. Dodatak hijaluronske kiseline djeluje na osnaživanje kože i povećanje otpornosti.

 

VICHY AMBIANCE 5

Za sve tipove kože
Suha koža: Minéral 89 bit će najbolji prijatelj suhog tena. Sadrži 89% Vichy termalne mineralizirane vode i držat će kožu na optimalnoj razini hidratacije, bez suhih, ljuštećih dijelova.


Osjetljiva koža: zahvaljujući umirujućoj formuli, Minéral 89 će smiriti pretjerano osjetljivu kožu. U slučaju da vam je koža osjetljiva i crvenkasta, ovaj dnevni booster koji gasi žeđ kože donijet će trenutno olakšanje.


Masna koža: nemasni finiš protiv masnog sjaja idealan je i za osobe s masnim tipom kože. Hidratizirat će kožu bez da začepi pore.


Normalna koža: čak i normalna koža može imati suhih ili dehidriranih dijelova, pa koristite Minéral 89 kako biste ten održali blistavim čitavu godinu.

Cijena: 159 kn, ljekarne

 

VICHY AMBIANCE 5

Predstavljanje je održano u Postojnskoj jami

VICHY AMBIANCE 5

 

VICHY AMBIANCE 5

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location