Username *
Password *
Remember Me

ProCare pelene smanjuju mogućnost pojave nadraženosti u pelenskom području. Kliničkim testiranjem potvrđeno je da su blage i prema najnježnijoj koži.

Pampers ProCare od 7. do 20. studenoga u Farmaciji možete nabaviti 20% povoljnije.

Pelenski osip najčešći je kožni problem kod malih beba, a nastaje zbog dugotrajnog dodira kože s vlagom i rijetkom stolicom. Ti iritansi mogu smetati bebi i učiniti da se ne osjeća ugodno u peleni.

 

marksandspencer 601645
Marks and Spencer // prshots


Pelene Pampers ProCare namijenjene su posebno očuvanju zdravlja bebine kože u pelenskom području zahvaljujući značajkama kao što su:
- 50% više sastojaka za njegu kože: riječ je o balzamu u peleni koji stvara zaštitni sloj između osjetljive kože novorođenčeta i iritanata prisutnih u stolici i urinu.
- Upijajući sloj koji brzo odvlači stolicu i vlagu kako bi pomogao da bebina koža ostane svježa i suha. Rupice na površinskom sloju upijaju tekućinu i pomažu u odstranjivanju vlažnosti s kože djeteta kako bi koža ostala suha i svježa te pomažu bebama da se osjećaju udobno i zaštićeno.

Kao i ostale Pampers pelene, i Pampers ProCare su bez lateksa, BPA i parabena.

Dva neovisna klinička ispitivanja, provedena na 394 bebe između 8 i 24 mjeseca, utvrdila su kako su pelene s dodanim losionom povezane s osjetnim smanjenjem intenziteta crvenila i pelenskog osipa.

 

marksandspencer 601645marksandspencer 601645