Username *
Password *
Remember Me

Na milanskom The Happiness Institute vjeruju da bi sreća trebala voditi naš život, vjeruju u osmjehe, u to da nas ništa ne može zaustaviti kada nam je duša bistra, a um pozitivan. Zato su kreirali, stvorili i testirali proizvodnu liniju baziranu na sreći. Novi beauty proizvod baziran na sreći donosi osmijeh na lice – Oh Yeahh! oživljava kožu, podiže raspoloženje, pruža zaštitu od UV zračenja te dolazi u 5 atraktivnih nijansi.

FARMACIA - koja mi je najbliža? 

 oh yeahh farmacia

Prvi od proizvoda The Happiness Institutea je OH YEAHH! balzam, u ponudi kozmetičkih proizvoda u ljekarnama. Osnovica balzama je HBC - The happiness boosting complex - formula za pobošanje raspoloženja.

Kako djeluje?
OH YEAHH! jedini je balzam za usne koji povećava razinu serotonina tzv. "hormona sreće", svojim pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, a to su kakao, ekstrakt kivija i Griffonia Simplicifolia (afrička biljka s fitoterapijskim svojstvima). Zahvaljujući svojoj bogatoj triptofanskoj formuli OH YEAHH! već unutar 30 minuta za 2.8 puta povećava razinu serotonina.

Atraktivne nijanse dizajnirali su najbolji talijanski make up stručnjaci, a jedan je od rijetkih balzama koji sadrži i SPF 15, što pruža kompletnu i efektivnu zaštitu vaših usana od UV zračenja.

oh yeahh farmacia 

oh yeahh farmacia

oh yeahh farmaciaoh yeahh farmacia

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location