Username *
Password *
Remember Me

Tijekom bezbrižnog boravka na zimskom suncu Vichy savjetuje upotrebu najviših zaštitnih faktora kako bismo unatoč štetnim sunčevim zrakama očuvali idealnu kvalitetu, ljepotu i zdravlje naše kože.

 

IDEAL SOLEIL CreÇme Onctueuse Perfectrice De Peau 50 Tube
Stradivarius

 


1. Iako tijekom zimskih dana sunce odašilje manje topline nego ljeti, svejedno emitira znatnu količinu UV-zraka koje su često uzrok kratkoročnih, ali i dugoročnih oštećenja kože.
2. Opekline, prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pjega, isušivanje i zadebljanje kože na najizloženijim dijelovima tijela kao što je lice, posljedice su nezaštićenog izlaganja suncu.
3. S obzirom da se čak 85% sunčevih zraka reflektira o snijeg, sunce je posebno opasno kod zimskih aktivnosti kao što su skijanje, sanjkanje, zimsko trčanje i planinarenje. Na višim nadmorskim visinama koža je bliža suncu te je zbog toga zaštita od zimskog sunca od posebne važnosti.

IDEAL SOLEIL CreÇme Onctueuse Perfectrice De Peau 50 Tube


Linija Ideal Soleil sadrži proizvode prilagođene njezi svih vrsta kože (dječje, odrasle, masne i suhe). Jedinstvenu Ideal Soleil formulu čini sustav filtera Mexoryl SX-XL te mineralni kompleks. Sustav filtera djeluje protiv UVB zraka, koji štetno djeluju na površini kože, i UVA zraka, koje prodiru u dublje u kožu te tako pomaže sprečavati hiperpigmentaciju. Mineralni kompleks iz mineralne vode Vichy djeluje kao antioksidans koji osnažuje zaštitnu barijeru i pruža dodatnu zaštitu koži od sunca.
Ideal Soleil baršunasta krema SPF 50+ 130,27 kn
Dry touch za lice SPF 50+: 130,27 kn
Stik za zaštitu osjetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL: 65,13 kn, ljekarne

 

 IDEAL SOLEIL CreÇme Onctueuse Perfectrice De Peau 50 Tube

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location