BLACK FRIDAY @ Farmacia / 40 % popusta!

  Danas je na Farmacia prodajnim mjestima Amex shopping dan, a to znači popust od čak 40 % na cjelokupan asortiman brendova Avène, Klorane, Dietpharm, Dr. Brandt, Uriage, Eucerin, L'Erbolario i Hansaplast, uz plaćanje American Express karticom. Izvrsni su to brendovi i još bolja prilika - iskoristite je!

  Farmacia - koja mi je najbliža?

  phtogo farmacia 4


  Trebate li poklone ili obnoviti svoju kozmetičku torbicu, ovo su pravi dani da to učinite s velikom uštedom: navedeni brendovi nude sve što vam treba za njegu, ljepotu i zdravlje. L'Erbolario je poznat i po neodoljivim mirisnim vodicama, Dietpharm nudi odlične dodatke prehrani koji su nam ovih dana najpotrebniji u vidu jačanja imuniteta, Avène ima super hidrataciju, Dr. Brandt predlaže vrhunske anti-age serume i sve ostalo za njegu lica, Uriage i Eucerin imaju paletu formula za obnovu kože od lica do stopala, dok legenda Hansaplast radi  omiljene flastere… Obnovite kućnu ljekarnu i priuštite si ovaj odličan popust!

  phtogo farmacia 3

   

  phtogo farmacia 2

  Iako se popusti ne zbrajaju, u Farmaciji možete svakodnevno iskoristiti brojne posebne ponude - kao što su na primjer Avène termalne vode ili Klorane suhi šamponi!

  phtogo farmacia 1