Username *
Password *
Remember Me

Super zabavno i novo: kupite nekome kutiju u kojoj se krije popis aktivnosti koje su mu već plaćene – vi ste ih platili, a ta osoba samo odabere želi li kajakariti Limskim kanalom, igrati squash, probati tečaj plesa, skočiti u aqua – aerobik, jahati… Zapravo ste poklonili jedno novo iskustvo!

Avantura cr

A ako poželite i vi to doživjeti, možete kupiti kutiju koja uključuje doživljaj za dvoje ili čak šest osoba (znate kako se kaže, kad kupite poklon, obično zapravo želite i sebi takav…). Na ogopogo.hr možete pogledati popis kutija i odabrati neku od opcija. U ponudi su i aktivnosti poput joge, kuglanja i paintballa.

U kutiji se nalaze sve informacije koje vam trebaju, pa dalje sve dogovarate sami, najavite se gdje trebate i slično... Određene aktivnosti imaju „rok trajanja“, ovisno za koje termine su dogovorene. Cijene tih aktivnosti su uglavnom povoljnije nego da sami idete tako nešto organizirati. Za sada su u ponudi tri vrste kutija: Avantura i sport, Avantura i Aktivno dijete.

Tags: Sport Ogopogo

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.