Username *
Password *
Remember Me

U zagrebačkom Roba Storeu, u Preradovićevoj ulici broj 30, u tijeku je bazaar na kojem se uz povoljnih 35% popusta može kupiti asortiman Roba kožnih jakni, svojevrsnog trade marka ovog mladog hrvatskog brenda specijaliziranog za luksuzne kožne odjevne predmete.

Roba Store prvim kupcima nudi poklon po izboru: na raspolaganju su osebujni parfemi i toaletne vode pariškog parfumera Libertina Louisona ili vrući sezonski modni dodatak – kožna kragnica.

Bazaar traje od sad pa sve dok se ne pokupuje baš sve što je u njegovoj ponudi, a uglavnom se radi o kratkim jaknama izrađenima od najkvalitetnije kožne nape porijeklom iz Južne Afrike, obrađene prema pravilima stroge Washingtonske konvencije prirodnim solima i bojama koje ne štete okolišu i izabrane u velikih meštara tkanine – Talijana. Cijeli asortiman Robe, pa tako i spomenute jakne, proizvodi se u renomiranim hrvatskim tvornicama, u kojima se nerijetko šivaju najluksuzniji kožni ili krzneni komadi modnih brandova poput Prade, Kenza ili Dolce & Gabbane.

Roba Store bazaar nudi široku lepezu modela kožnih jakni: od pelerina i interpretacija klasične bomber jakne sa ženstvenim detaljima poput volančića ili plisiranih manžeta, preko biker jakne ili elegantnog sakoa pa sve do bolera u kombinaciji kože i jeansa i multifunkcionalnih jakni koje u 2 poteza zatvaračem postaju jaknice kratkih rukava ili/i s kapuljačom. Izrađene su od različito tretirane kože: perforirane kože, glatke sjajne kože s metalik odsjajem, velura i napalana u crnoj, smeđoj i plavoj boji.

SNIŽENE CIJENE jakni kreću se od 650.00 do 2.600.00 kuna.

Osim u Preradovićevoj, Robu možete kupiti i online, na adresi  http://robastore.bigcartel.com/
Za Hrvatsku je, osim putem PayPala, robu moguće platiti i pouzećem. Za inozemstvo: webshop i PayPal.

Foto: Decker + Kutić, Mare Milin, Mara Corsino

roba 1roba 2roba 3roba 4roba 6roba 7roba 8roba 9roba 11