Username *
Password *
Remember Me

Parne, finske, bio, infracrvene saune, bazeni s termalnom vodom i podvodnom glazbom, vodeni kreveti i whirlpooli s ležajevima s masažom... u najboljim termama u Sloveniji, ovaj vikend 19.-21.12.2014. u posebnoj akciji doživljaj bazena i sauniranja u Termama Olimie (Podčetrtek) bit će nešto sasvim drugačije! Isprobajte Wellness centar Orhidelia, koji je pet godina za redom proglašen najboljim wellness centrom u Sloveniji, organizira promo relax dane.

Finnish-sauna-Terme-Tuhelj 2


U najvećem svijetu sauna, na vodenim krevetima u ambijentalnim odmaralištima, u bazenima s vuklanskom špiljom i podvodnom glazbom i whirlpoolima s ležajevima s masažom i gejzirima posjetitelji će moći opustiti sva svoja čula. Zvučne terapije s planetarnim gongovima, opuštanje uz zvukove kristalnih posuda i pomlađivanje tijela tibetanskim vježbama dio je vikend relax aranžmana.
Termalna voda Terma Olimia povoljno utječe na smanjenje negativnih utjecaja na zdravlje te posljedice stresa koje prate suvremeni način života. Kupke u termalnoj vodi opuštaju napetost mišića, povećavaju prokrvljenost tkiva te oživljavaju i jačaju obrambene mehanizme tijela i preporučuju se osobama svih dobnih skupina.

terme olimia


Potpuno nov način opuštanja uma i tijela u vikend relax akciji 19.-21.12.2014.po posebnoj cijeni od 81 euro uključuje:
•    1 x polupansion u dvokrevetnoj sobi u Hotelu Breza
•    1 x ulaz u najwellness u Sloveniji - Wellness Orhidelia
•    Samoposlužni bife Kozjanski kutić
•    Ulaz u Svijet sauna u Wellness centruTermalija
•    Cjelodnevno kupanje u bazenima Wellness centra Termalija
•    Noćno kupanje u bazenu Wellness centra Termalija
•    Kupanje u bazenima Vodenog planeta u Termama Tuhelj

 

Thermal-mud-Terme-Tuhelj1

  

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location