Username *
Password *
Remember Me

Kako bi ljetne brige oko nabavke školskih knjiga, pribora i torbi prošle što jednostavnije Tide poziva sve da se uključe u nagradnu igru Schooliraj se uz Tide koja traje do 15. kolovoza 2014. - S obzirom na to da mnoge krajem ljeta očekuje nabava školskih potrepština, Tide će stotinu najsretnijih nagraditi poklon bonovima u vrijednosti od 1.000 kuna koji će se moći iskoristiti u lancu knjižara Algoritam Profil Mozaik. Vrijedne nagrade moguće je osvojiti do 15. kolovoza već jednom kupovinom Tidea u količini dostatnoj za 20 pranja. Pravila nagradne igre i objavu dobitnika pratite na www.mpg.hr - izjavila je Antonija Svirčić, marketing menadžerica tvrtke Procter&Gamble.

ivana husar mlinac tide 2

Uoči početka nagradne igre Schooliraj se uz Tide  koja će do 15. kolovoza 2014. trajati u svim većim trgovačkim lancima, Ivana Husar Mlinac se u zagrebačkom parku Maksimir susrela s malenim sportašima i pridružila im se u igrama na otvorenom.

ivana husar mlinac tide

 

 

Komentari (1)

  1. Gabrielle

Super nagrada za one koji imaju školarce

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.