Username *
Password *
Remember Me

U periodu od 4. do 8.lipnja 2014. u specijaliziranoj prodavaonici Farmacia u Arena Centru ostvarite popust od 40% na sve proizvode poznatog francuskog dermokozmetičkog branda Avène. Na bazi termalne vode te pomno odabranih aktivnih sastojaka, ova kozmetika je namijenjena osjetljivoj, netolerantnoj i koži sklonoj alergijama. 

 

ph to go sunce avene


Avène termalna voda je u posljednjih 30 godina proučavana je kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje je proveo Avène dermatološki laboratorij, dio grupe Pierre Fabre Laboratories. Kroz ta istraživanja otkrivena su i potvrđena njena učinkovitost: umirujuće, antiiritacijsko i protuupalno djelovanje i na najosjetljivijoj koži.

Dermatološki laboratoriji Avène stvorili su od pomno odabranih sastojaka, uz strogo poštivanje propisa proizvodnje i odstranjivanje svih supstanci koje mogu izazvati iritacije ili alergiju, proizvode za higijenu i njegu za kože s posebnim potrebama.

2010: Avène Tolérance extrême je prva i jedina 100% sterilna linija proizvoda koja ujedinjuje proizvodnju u sterilnim uvjetima po standardima proizvodnje injekcionih lijekova E.S.T. (Extreme Tolerance System), punjenje u sterilnim uvjetima te zaštitu sterilnosti tijekom korištenja proizvoda zahvaljujući patentiranom novom pakiranju koje koristi D.E.F.I sistem zatvaranja.

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Koristila sam prošlo ljeto Avene fluid sa faktorom 50. Budući da imam mješovitu kožu sa jako masnom T zonom, ovaj fluid mi je izazvao nered na licu! pojavile su se proširene pore i komedoni

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location