Pogodnosti Avene @ Farmacia Arena Centar

  U periodu od 4. do 8.lipnja 2014. u specijaliziranoj prodavaonici Farmacia u Arena Centru ostvarite popust od 40% na sve proizvode poznatog francuskog dermokozmetičkog branda Avène. Na bazi termalne vode te pomno odabranih aktivnih sastojaka, ova kozmetika je namijenjena osjetljivoj, netolerantnoj i koži sklonoj alergijama. 

   

  ph to go sunce avene


  Avène termalna voda je u posljednjih 30 godina proučavana je kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje je proveo Avène dermatološki laboratorij, dio grupe Pierre Fabre Laboratories. Kroz ta istraživanja otkrivena su i potvrđena njena učinkovitost: umirujuće, antiiritacijsko i protuupalno djelovanje i na najosjetljivijoj koži.

  Dermatološki laboratoriji Avène stvorili su od pomno odabranih sastojaka, uz strogo poštivanje propisa proizvodnje i odstranjivanje svih supstanci koje mogu izazvati iritacije ili alergiju, proizvode za higijenu i njegu za kože s posebnim potrebama.

  2010: Avène Tolérance extrême je prva i jedina 100% sterilna linija proizvoda koja ujedinjuje proizvodnju u sterilnim uvjetima po standardima proizvodnje injekcionih lijekova E.S.T. (Extreme Tolerance System), punjenje u sterilnim uvjetima te zaštitu sterilnosti tijekom korištenja proizvoda zahvaljujući patentiranom novom pakiranju koje koristi D.E.F.I sistem zatvaranja.