Username *
Password *
Remember Me

Kozmetika Avène koja ciljano rješava probleme masne kože i one sklone aknama, te nudi kvalitetne formule za svakodnevu njegu sada je na popustu od 20 % u svim Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, do 7. travnja 2014. Cleanance i TriAcnéal proizvodi reguliraju lučenje masnoće, umiruju iritaciju, a nakon uporabe koža je čista i bez masnog sjaja. Clean-Ac proizvodi ublažavaju negativne učinke anti-akne lijekova koji isušuju i iritiraju kožu.

 

Avene-Clean-AC-krem

 

Avene Triacneal emulzija
Proizvod s kombinacijom retinaldehida i glikolne kiseline te novog patentiranog sastojka Efectiose, te komedolitičkim, antibakterijskim, keratolitičkim te protuupalnim učinkom. Bez parabena.
Protuupalni učinak - novi patentirani sastojak Efectiose u koncentraciji od 0,1% smanjuje početak, pojačavanje i održavanje upale te pridonosi smanjenju upalnih promjena.
Učinak pilinga - glikolna kiselina, u koncentraciji 6%, ima „piling“ efekt (ljuštenje) na površini kože, čime uklanja komedone i nepravilnosti na površini masne kože.
Obnavlja - retinaldehid, u koncentraciji od 0,1%, regulira orožnjavanje i sprječava stvaranje komedona, te štiti postojeće promjene od upale.
Umiruje - Avène termalna voda umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.

 

largeview Avne-TriAcneal-Skin-218-1288 1

Ritual za njegu kože sklone aknama
Očistite lice s Avène Cleanance proizvodima za čišćenje i nježno posušite kožu. Nanesite navečer TriAcnéal kremu na suho lice. Može se nanositi i na druge dijelove tijela koji su zahvaćeni promjenama (prsa, ramena, leđa). Izbjegavajte područje oko oko očiju i usana. Minimalna primjena proizvoda je tri mjeseca. Kod prvih primjena zbog pH 3,5 može se pojaviti blago crvenilo i osjećaj pečenja. U tom slučaju pripaziti da se krema nanosi na dobro osušenu kožu i/ili pričekati nekoliko dana prije nego li ponovo primijenite TriAcnéal kremu. Preporučuje se kombinirati s lokalnim eritromicinom, oralnim ciklinima i ciprosteron acetatima.Dozvoljena je kombinacija s benzil peroksidom. Ne preporučuje se kombinacija s lokalnim retinoidima i oralnim isotretinoinom. Preporučujemo savjetovati se s dermatologom.

 

 

cleanance-products