Username *
Password *
Remember Me

Pri kupnji jednog od proizvoda iz linije Aqualia Thermal, u odabranim ljekarnama, na poklon ćete dobiti Spa Box, u kojoj se nalaze Purete Thermale micelarna otopina (30 ml), termalna voda Vichy (50 ml) i Aqualia Spa noćna njega (7 ml).

op


Za kućni spa ritual slijedite tri osnovna koraka:
Korak 1: Purete Thermale micelarna otopina  
Umirujuća otopina potpuno na bazi vode, formulirana posebno za osjetljivu kožu lica i područje oko očiju. Uklanja sve nečistoće i šminku, a uz to je ne treba niti ispirati. Zbog izuzetno visoke koncentracije termalne vode Vichy umiruje nadraženu kožu i sprječava njeno ponovno nadraživanje.

Korak 2: termalna voda
Izvorska, prirodna voda kožu obnavlja, umiruje i okrepljuje. Termalnu vodu Vichy prije 2000 godina stvorila je priroda i danas je jedan od bitnih sastojaka svih proizvoda za njegu kože marke Vichy. To je 100% čista i prirodna voda, koju znanost ne može imitirati i saveznica je svih vrsta kože, pa i one najosjetljivije.

Korak 3: Aqualia spa noćna njega
Krema za obnavljanje u obliku gela djeluje protiv znakova umora i osigurava brzi učinak tijekom noći, uz dugotrajnu hidrataciju. Možete je koristiti i kao masku – jednom do dva puta na tjedan. U njoj je hijaluronska kiselina udružena s termalnom vodom, kako bi obnovila kožu tijekom noći – kada je proces regeneracije kože na vrhuncu.

Komentari (2)

  1. dunjavk

termalna voda je super osvježenje kad su nesnosne vrućine

  Attachment
 
  1. misskitsch

slažem se. Ja imam i Vichy i La Roche Posay i oduševljena sam.

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location