Username *
Password *
Remember Me

Želite li vidjeti predstave* po povoljnijim cijenama? Imate priliku to učiniti do kraja ovog mjeseca, a radi se o brojnim naslovima za djecu i odrasle. Tako će zagrebačka publika moći uživati u čak osam predstava u kazalištu Gavella, među kojima su i Antigona, San Ivanjske noći i Život je san. Tu su i kazalište Rugantino s predstavom Terapija te teatar &TD s predstavama Glorija, Šarengrad i Lijepa naša.

1296

Na popisu su i dječje kazalište Trešnja, te kazalište Merlin pa će najmlađi moći uživati u predstavama Najotmjeniji div u gradu, Kako je Potjeh tražio istinu, Galeb Johnatan Livingston, Kraljević i prosjak… Povoljnije ulaznice u ponudi su i za predstave Ispeci pa reci i Škrtac Kazališta slijepih i slabovidnih.

Najmlađi Riječani će imati priliku uživati u sedam predstava koje im nudi Kazalište lutaka Rijeka, među kojima su Čarobnjak iz Oza, Ljepotica i zvijer te Vjetar Kimbunga, dok Umjetnička organizacija Krila osigurava povoljnije ulaznice za predstavu suvremenog kazališta Carte Blanche.

Zadrani će po povoljnijim cijenama moći doživjeti pravu glazbenu poslasticu ‒ koncert trija Dena Derose koji se održava u HNK Zadar.

*Karte po povlaštenim cijenama možete kupiti isključivo preko portala Kupi.hr u sklopu akcije Mjesec kazališta

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location