ZAGREB_info // AGRAMERICE imaju još tura – tu su ljubavne priče, otkrivanje vještica, kosti mamuta, novčića, planeta Sunčeva sustava…

  Agramerice šire biznis – nude i turu Maksimir nekad i sad, Fit ture, Zagreb prije svega, Vještice s Griča te najavljuju nova iznenađenja za jesen.

  agramerrice

  Kristina, Renata i Vanja - AGRAMERICE

  Najljepše ljubavne priče starog Zagreba – tura u kojoj ćete saznati nešto novo o starom Zagrebu, čuti stare legende i starozagrebačke tračeve, vidjeti gdje su živjeli neki poznati i manje poznati Zagrepčani, koga su voljeli i tko je volio njih.

  Vještice s Griča i njihova strašna priča – u šetnji Gornjim gradom poslušajte priču o zagrebačkim vješticama. Saznajte kako su se prepoznavale, kako su čarobirale, kako su ih hvatali i kako im se sudilo. Obiđite najmračnije gornjogradske kutke i saznajte kako se obraniti od vještica i preživjeti strašne pošasti.

   

   

  Zagreb prije svega - Znate li kako je izgledao Zagreb prije Zagreba? U prapovijesno i antičko doba? Gdje se u Zagrebu skrivaju tragovi iz tog vremena? Na našoj turi upoznajte Zagreb kao nikada dosada. Vidjet ćete gdje su pronađene kosti mamuta, rimski novčići i stari nadgrobni spomenici. Osim toga, otkrit ćemo koje ulice skrivaju planete Sunčevog sustava. U ugodnoj šetnji kroz povijest saznajte nešto novo.

  Maksimir nekad i sad - naučite više o povijesti najljepšeg i najvećeg gradskog parka u Hrvatskoj, u kojem se nalazi najstariji zoološki vrt u jugoistočnoj Europi; saznajte kako je nastao, kako je dobio ime i koje sve tajne krije.

   

   

  FIT ture - po štengama gor i dol, za one koji žele ojačati srčeko i koljena, a usput naučiti nešto novo. U ponudi imamo tri ture: beginner, intermediate i advance (početnička, srednje zahtjevna i napredna), a što je tura teža - to je popust veći!

  Razgled grada za djecu - za djecu predškolske i školske dobi i za sve one koji su u duši djeca, a žele svojim dragim malenima na jednostavan način približiti povijest starog grada.

  Kristina 091 5744 497
  facebook.com/agramerice
  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.