Xiaomi CyberDog najavio gadgete za ljubimce // Smart Pet Food Feeder i Smart Pet Fountain

  Xiaomi Smart Pet Food Feeder i Xiaomi Smart Pet Fountain novi su gadgeti za ljubimce, najavila je kompanija danas u njihovom storeu u zagrebačkom Arena centru. U centru pažnje bio je njihov CyberDog - vrhunac Xiaomijevog inženjerskog umijeća, sažetog u robota otvorenog koda, ističu u kompaniji.

  Xiaomi CyberDog 01

  „Svjesni smo koliko tehnologija čini lagodnijima naše živote, a zahvaljujući kontinuiranim inovacijama i napretkom, danas ponosno najavljujemo i proizvode koji će olakšati i poboljšati živote naših kućnih ljubimaca. Tekuća voda i hrana prirodni su izbor za kućne ljubimce. Kronično uzimanje premalo vode ili hrane, kao i njihova loša kvaliteta, može imati ozbiljno negativne učinke na zdravlje vaših kućnih ljubimaca - rekao je Goran Mudrovčić, generalni menadžer Xiaomija za Hrvatsku i Sloveniju te dodao.

   

  @dubravkapz #cyberdog #zagreb #xiaomi #dog #vauvau #gadget ♬ U MAKE ME GO - Who's That Girl?

   

  Xiaomi Smart Pet Food Feeder je 24-satna automatska hranilica za kućne ljubimce, prvenstveno namijenjena mačkama i malim do srednje velikim psima. Sustav automatskog doziranja hrane uparen je s aplikacijom Xiaomi Home, pa možete kontrolirati vrijeme i količinu ispuštanja hrane s bilo kojeg udaljenog mjesta, a aplikacija će vas podsjetiti i kad ponestaje hrane u spremniku.

  Xiaomi Smart Pet Food Feeder 01

  Posebno dizajniran za mačke i male do srednje velike pse, može pohraniti cca. 1,8 kg suhe hrane za kućne ljubimce, što je dovoljno za hranjenje odrasle mačke ili manjeg psa i do 15 do 20 dana odsutnosti vlasnika.

   

  Xiaomi Smart Pet Fountain je 24-satni čuvar zdrave vode za vaše kućne ljubimce koji simulira planinski izvor, koristeći cirkulirajući sustav protoka vode s cirkulacijom kisika.

  Xiaomi Smart Pet Fountain

  Zahvaljujući sustavu učinkovitog četverostupanjskog dubinskog filtriranja, fine čestice, dlaka i zaostali klor, kao i ioni kalcija i magnezija koji uzrokuju stvaranje bubrežnih kamenaca, učinkovito se presreću i filtriraju, osiguravajući zdravu i ukusnu vodu koju ljubimci vole piti.

  Uparen s aplikacijom Xiaomi Home, Xiaomi Smart Pet Fountain može poslati podsjetnik na vaš telefon kad je potrebno dodati vodu, očistiti fontanu i zamijeniti filter.

  Xiaomi CyberDog 02Xiaomi CyberDog 03Xiaomi CyberDog prezentacija 02Xiaomi Smart Pet Food Feeder 02Xiaomi Smart Pet Food Feeder i Smart Pet Fountain