SUMMER_info // krenula druga etapa ljetne avanture #RokOtok

    Proteklog je vikenda službeno započelo povezivanje novih 17 otoka u ljetnu avanturu #RokOtok. Skokom u more kod Brodarice te plivanjem do obližnjeg otoka Krapnja, Domagoj Jakopović Ribafish započeo je ovogodišnje povezivanje otoka Šibensko-kninske i Zadarske županije u priču o toleranciji, odgoju, obrazovanju te podizanju svijesti o zelenijem okolišu.

    Rok2

    - Teško je sakriti uzbuđenje. Ovakav doček u Brodarici sam mogao samo sanjati i upravo je ova nevjerojatna energija mnoštva klinaca, njihovih roditelja i ostalih zainteresiranih plivača ono što nam daje energiju da idemo dalje. Smatram se izuzetno sretnim čovjekom, pogotovo danas, kada vidim kakvu i koliku podršku imamo, te koliko je #RokOtok prerastao ideju i pothvat pojedinca u nešto što spaja mlade u ovu predivnu ljetnu priču – istaknuo je pokretač akcije Ribafish.

    Početak #RokOtoka obilježen je skokom u more Ribafisha i Dubravka Šimenca (ambasadora Hrvatske turističke zajednice), dok ih je na putu prema Krapnju pratilo preko 50 plivačica i plivača koji su u Brodarici od ranih jutarnjih sati s nestrpljenjem čekali početak ove prve dionice ljetne avanture.

    Rok1Rok3Rok4 crRok5 cr