Što odjenuti na zabavu?

  Da bismo se zabavljali, treba nam nešto u čemu ćemo zaplesati bez zapinjanja i razmišljanja čim čujemo taktove omiljene pjesme, u čemu ćemo se osjećati udobno i ugodno, te nešto, naravno, lijepo i neodoljivo - to može biti tek detalj u obliku lude ogrlice, ili čak čipkasta haljina, ultra dobre štikle (isprobane kod kuće, da ne bi bilo nismo znali), ili torbica s kristalima… Kakav god stil njegovali, svima nam je ovih dana na pameti što odjenuti na tulume koji nas s zovu sa svih strana!

  colorful-prints-fashion-shoot003 cr
  Popularan motiv u zanimljivim tonovima / Foto: Alexander Neumann @ Vogue Mexico

   

  Kao prvo, poštujmo vlastiti stil, to je najpraktičnije ne samo radi nove kupovine (premisa: da stvari možemo nositi i kasnije), a kao drugo, treba znati da je čipka uvijek u trendu te da se takve stvari uvijek isplate… Ovo su dani kad iz ormara izvlačimo one naj stvari koje rijetko nosimo, u kojima inače možemo biti overdressed, a sad su baš - taman.

   

  ALDUK1400knALDUK1450 kn

  Čipkaste haljine u bojama vrlo su popularne - strukirane su, podstvljene i naglašavaju ženstvenost siluete, idealno za party! (Ivan Alduk (1400 kn)

   

  Kombinacija se najlakše slaže od baze - od jednog detalja ili komada koji baš želimo odjenuti i onda se gradi postepeno… Nije nužno natrpati se ili biti strogo minimalistički, jer prosinačka kombinacija podnosi više. Tu je pregršt detalja - šljokice, čipka, sjajni nakit, aplikacije i sve ono što privlači pažnju. Ako je kombinacija upečatljiva, frizura može biti jednostavna, svakodnevna. Stilisti često predlažu i da se pofotkamo kad se spremimo, i onda će nam u oči upasti neki možda suvišni detalji. Naime, naravno da ćemo se reklamirati po društvenim mrežama, stoga je fotka prije dobar način da vidimo, onako što objektivnije, višak ili manjak…

   

  colorful-prints-fashion-shoot009 cr
  Haljina posuta cvijećem, čista romantika... Foto: Alexander Neumann @ Vogue Mexico


  Ako imate neki super cool komad, neka on vodi u kombinaciji, a ostalo može biti i jednostavnije, možda u crnoj ili sivoj. Slično je s bojama, one su uvijek dobar način privlačenja pažnje, ali ako inače ne nosite boje, možda ih je bolje preskočiti, eventualno ostaviti jednu… Žene često biraju i crnu - široki kroj može utopiti siluetu stoga je sjajni detalj ovdje itekako poželjan, ipak je prosinac. Crvena je također popularna, no ne treba pretjerivati, da ne bismo izgledali poput božićne bakice. Uska crvena haljina podnosi dodatke u crnoj, njoj ne treba previše detalja, kao ni nakita.

   

  SPF XMASS 5
  Veste s motivom zvijezde uvijek su dobra ideja - nosimo ih sve do proljeća! (Springfield)


  Tu su i vječne božićne veste idealne za tulum kod kuće ili u trenucima kad želimo biti posebno odjeveni, a ostati doma. Nadalje - imate li na primjer rokerski stil i sve vam se čini previše kičasto i ženstveno, bajkerice su itekako chic, baš kao i kožna jakna koja je predivan modni klasik. Bitno je srediti se u svom stilu i dobro se zabaviti!

   

  colorful-prints-fashion-shoot013 crStatement torbica u nijansi fuksije - odličan detalj uz svaki outfit! Foto: Alexander Neumann @ Vogue Mexico

   

  Harley Davidson - 026
  Harley Davidson šilterica sa šljokicama - primjer dobrog rokerskog glamura i chic detalj za kuhano vino na otvorenom!

   

  colorful-prints-fashion-shoot014 cr
  Haljina uz visoke... ili niske čizme (Foto: Alexander Neumann @ Vogue Mexico)

   

   

  Mass prije 39900 kn sada 29900 kn

  Mass čizme - i bez potpetice su dobre za tulume, naročito one na otvorenom... (Mass)

   

  Mass Replay prije 103900 kn sada 79900 kn

   

   

  ALDUK1550knALDUK1550 kn

  Ivan Alduk, 1500 kn

   

  FW14 Kaviar Gauche 23
  Kaviar Gauche

   

  SPF XMASS 9

  Springfield

  SPF XMASS 19

  Springfield