Petar Pan otvara dječji kino festival

  Drugi po redu Dječji festival u CineStar kinima, gdje će mali i veliki posjetitelji moći uživati u dječjim filmskim hitovima, održat će se od 08. do 12. listopada. Klince će oduševiti i svakodnevne edukativne i kreativne radionice CineStar partnera, kao i glavnog sponzora festivala Lino Podravka. Dio programa je realiziran u suradnji s UNICEF-om, a Hrabri telefon i kampanja Dislajkam mržnju podržati će festival, kao i njihovi promotori Iva Šulentić, Tomislav Jelinčić i Danijela Trbović. Karta za projekciju na Dječjem kino festivalu koštat će samo 20 kuna. Dječji festival će se paralelno održavati u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i BIH, a u Zagrebu samo u CineStaru Novi Zagreb - Avenue Mall.

  1. PAN

  Svečano otvaranje Dječjeg festivala održat će se 08.10.2015. u CineStaru Novi Zagreb - Avenue Mall,premijernom projekcijom filma Pan: Putovanje u Nigdjezemsku, s početkom u 10:30 sati, a na programu su i zabavne animacije Albert, Blinky Bill: Neustrašiva koala, Ups! Noa je otišao...

  DF 2

  Prvi, prošlogodišnji Dječji festival u CineStar kinima prošle godine oduševio je mališane diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Više od 16.000 posjetitelja u 10 hrvatskih gradova te u dva u BIH, u Mostaru i Bihaću, uživalo je u projekcijama igranih, animiranih i dokumentarnih filmova te brojnim radionicama, igraonicama, predavanjima i nagradnim igrama.

  DF 1

  DF 4