Otvorenje Projekta Ilica: Q'ART – Sve boje Ilice // 13.9. na Britancu

  Otvorenje jesenskog izdanja Projekta Ilica: Q'ART – Sve boje Ilice, održat će se 13. rujna 2021. godine u 18 sati na Britanskom trgu.

  Projekt Ilica: Q'ART vraća umjetnost zajednici unutar javnih prostora u raznim akcionističkim formama, odnosno svojim širokim kulturno-umjetničkim programom revitalizira napuštene gradske prostore te budi osjećaje empatije, solidarnosti i sam život u gradu.

  organizatori i suradnici

  Projekt Ilica: Q'ART građanima će pružiti mogućnost da podrže lokalne obrtnike i samu umjetnost u zajednici, tijekom čega će uživati u jedinstvenom glazbenom ugođaju.

  Program Projekta Ilica: Q'ART odvijat će se od 13. do 19. rujna 2021. godine, kroz tjedan na Britanskom trgu, a u nedjelju na Ilici.

  Otvorenje Projekta začinit će glazbena atmosfera Radija 808 i benda Mangroove te “STYLE ME” tematika posvećena modi i modnim dodacima.

  Projekt Ilica: Q'ART, čiji su organizatori Ivana Nikolić Popović i Aleksandar Battista Ilić ispred Umjetničke organizacije IMAGINE platforme, dio je inicijative i projekta sinteze raznih umjetničkih događanja u gradu Zagrebu Turističke zajednice grada Zagreba pod nazivom Artupunktura, a produkcijski partner Projekta Ilica: Q'ART je Hrvatsko društvo likovnih umjetnika.