multifunkcionalni prostor LOŽA // tematske večeri, druženja, shopping, stiliziranje...

  - Od ponedjeljka do subote Loža postaje kutak za osobni rast i razvoj, tematske večeri, predavanja, radionice i beauty okupljanja za sve one željne učenja novih vještina, razmjene ideja i povezivanje - ističe Ana Kuštre, suvlasnica frizerskog salona Frizeraj i šminkeraj te poduzetnica, suosnivačica Lože.

  Osim modnih radionica na kojima otkrivamo koji nam krojevi i dezeni pristaju, tu su i make-up radionice. Tu su i radionice šminkanja, treba donijeti svoju postojeću šminku s kojom make-up artistica podučava polaznice kako se našminkati za svaki dan.

  loza zagreb1

  Radionice heklanja subotom idealne su za sve uzraste, a cilj je napraviti vlastiti odjevni predmet.

  - Od osobnog rasta najviše bi izdvojila druženja s Anom Berković koja u radu koristi provjerenu metodologiju Strategic Intervention Coachinga. Ana će tijekom vaših susreta unosi snažnu kreativnu energiju u ona područja vašeg života u kojima ste prije bili zaglavljeni i sami. Svaki naš sastanak donijet će vam duboka iskustva, uvide i poticati vaše unutarnje resurse - navodi Ana.

  - Naša vrata svima su otvorena od 16 do 20 sati za razgledavanje i kupnju kreativnih odjevnih komada, nakita, namještaja, slika naših domaćih dizajnera i kreativaca. Dio s brendiranim second handom svakodnevno je otvoren, a subotom tu su buvljaci s kojima osvještavamo recikliranje i održivu modu. Ako si kreativac i voliš kupovati hrvatsko, kreativan stan u Vinogradskoj 4 pravo je mjesto za tebe - zaključila je Ana.

  loza2