KAIAA ulja // eterične formule za ljetno hlađenje i relaksaciju uma

  Unatoč stavu da se eterična ulja ne koriste tijekom ljeta, jer su pojedina osjetljiva na svjetlost, ulja su super način kako si možemo pomoći prilikom vrućina. Određena eterična „čuda“ super su način za hlađenje organizma, a neke vrste još bolje za borbu sa simptomima alergije. Jedno od rijetko spominjanih svojstava pojedinih ulja je efekt hlađenja.

  Kaia eukaliptus ulja

  Eterična ulja s rashladnim svojstvima koja olakšavaju podnošećnje ljetnih vrućina ili umiruju kožu opaljenu suncem svakako su KAIAA lavanda, paprena metvica, klasasta metvica i eukaliptus.

  Kaia lavanda prava ulja

  I dok je ulje lavande super za smirivanje i hlađenje tijela i uma, ali i snižavanje tjelesne temperature, paprena metvica ima svjež i okrepljujući miris koji će energizirati um, otvoriti dišne putove i osvježiti dah. Limun će pak podići energiju, a limunski eukaliptus otjerati nepoželjne goste poput komaraca. I to su samo neke od njihovih blagodati.

  Kaia limun ulja

  Klasasta menta ima slične terapeutske prednosti kao i paprena metvica. Možete kombinirati kapljicu metvice s malo losiona za tijelo i utrljati ruke, noge, stopala i stražnji dio vrata prije spavanja ili izlaska van po vrućem danu.

  Kaia limunski eukaliptus ulja

  Ulje eukaliptusa sjajan je partner za hlađenje tijela zbog svojih protuupalnih svojstava, koja pomažu u širenju krvnih žila što potiče cirkulaciju te zauzvrat pomaže snižavanju tjelesne temperature. Osim toga, korištenje u difuzoru mirisa u vašem ljetnom prebivalištu također je super opcija, jer prostor miriše svježe i čisto dok istovremeno otvara dišne puteve i rashlađuje.

  Svako od ovih 100% prirodnih i organskih ulja s njihovim potpisom pomoći će na svoj način. U difuzoru mirisa ili kao balzam za olakšanje respiratornih tegoba - ona su tu da olakšaju simptome alergije i pomognu sinusima da „lakše dišu“. Također, s njima je lako napraviti prirodna sredstva za čišćenje i tako dom očistiti dom.

   Priopćenje Kaia ulja vizual