HOTEL ZEPTER BEOGRAD // oaza mira, luksuza i komfora

  Prvi apartmanski hotel visoke kategorije, smješten u srcu Beograda, predstavlja oazu mira, luksuza i komfora u koju je pretočena Zepter misija zdravlja. U prizemlju Zepter hotela nalaze se: recepcija, SmartLife restoran sa raznovrsnim i zdravim menijem, Snack bar u kojem se poslužuje doručak i Zepresso Aperitiv bar s bogatom ponudom napitaka i Zepresso kavom.

  71192253

  Na međukatu je smještena Zepter konferencijska sala, multifunkcionalna sala koja može zadovoljiti zahtjeve gostiju za različite tipove sastanaka.

  Zepter Hotel Beograd Terrace

  Na drugom katu nalazi se terasa Joy-Me idealna za razne prijeme na otvorenom, kapaciteta do 80 osoba.

  71213498

  Od prvog do šestog kata raspoređene su sobe i apartmani. Na sedmom katu smješteni su SmartLife Fitness centar – idealno mjesto za održavanje tjelesne forme, biblioteka i impozantna terasa Horizont za prijeme na otvorenom, koja može ugostiti do 100 osoba.

  71197907

  Svaki apartman i prostor u ovom hotelu pruža jedinstven doživljaj strogog centra Beograda, a istovremeno je i oaza zdravlja, ljepote, luksuza i mira.

  Zepter Hotel Terazije Beograd2

  Zepter konferencijska dvorana je multifunkcionalni prostor za bankete, prijeme, seminare, obuke, team buildinge i konferencije. Moderno opremljen radni prostor, s potrebnom audio i video opremom, osigurava optimalne uvjete za održavanje bilo kojeg poslovnog događaja.

  zepter gym

  - SmartLife Fitness centar, oaza za održavanje tjelesne forme, opremljena najnovijim Technogym spravama, centrom za masažu i saunom, učinit će vaš boravak u hotelu nezaboravnim iskustvom i jedinstvenim užitkom. Opustite se uz naš stručni tim medicinskog osoblja i uživajte u tretmanima Bioptron svjetlosnom terapijom koja liječi i djeluje na prirodan način jačajući regenerativne sposobnosti tijela, pomažući mu da oslobodi vlastiti potencijal - javlja Zepter Hotel

  PR TEMA

  71215702