Jedan i jedinstveni čarobni Grad Svetog Nikole u ZOO i ove 2023.

  Grad Svetog Nikole i ove godine u organizaciji portala WISH MAMA dolazi 5. i 6. prosinca od 16 do 19 sati u Zoološki vrt Grada Zagreba, na Edukacijski trg.

  I sve je nekako drukčije ove godine u Nikolinom gradu jer djecu i roditelje dočekat će hrvatska tradicija zaštitnika obitelji Svetog Nikole te na svečanom otvorenju u utorak, 5. prosinca u 17 sati, kroz tradicionalne dječje uspavanke u izvedbi Anite Huđek i uz nastup dječje grupe KUD-a Prigorec i tamburaša vratit ćemo se malo u hrvatsku baštinu i tradicijske ljepote blagdana, već pomalo zaboravljenih običaja.

  Nikola u gradu sv Nikole

  Plesom i pjesmom vile će dovesti u Nikolin grad velik broj interaktivno edukativnih dječjih predstava – Šareni svijet, hrvatske majorette, mirisni kulinarski show, blagdanske bojanke poštara i paketa, sadit će se biljke za mini vrt, a bit će tu i čarobna šuma kuglica sa željama mališana.

  I to nije sve, na ovom sjajnom dječjem događanju, zabavljat će nas plesna skupina Kristal, a malene posjetitelje educirat ćemo o nenasilnoj komunikaciji uz interaktivne igrokaze žirafe i vuka koje nam ove godine u Grad svetog Nikole donosi Centar za nenasilnu komunikaciju Hrvatska.

  Veseli dječji disko, puno mini kvizova, smijeha i darova čekat će sve koji dođu u najveseliji grad ikada u jedan i jedinstveni Grad svetog Nikole.

  Pokrovitelji Grada Svetog Nikole su i ove 2023. godine Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Zaklada Hrvatska za djecu, Međunarodni institute za klimatske aktivnosti i Quintessentially.

  Izrada Nikolinih kucica