Dječja zabava u Avenue Mall Zagreb

  Kreće nam najuzbudljivije doba godine! Traženje darova i iščekivanje popusta u trgovinama zanimljivije je odraslima, ali što je s mališanima? Ako trebate nekog da vam pričuva dijete dok vi obilazite dućane, ako se brzo umore i žele se igrati jednostavno je rješenje obližnja igraonica koja nudi ne samo igru, već i edukaciju. Dvije najveće igraonice u Avenue Mallu jedva čekaju da im dovedete svoje dijete kako bi se moglo igrati, učiti i plesati. Ukratko vam predstavljamo jedinstveni koncept Lotus i One2Play igraonice.

   

  slonko

   

  U Lotus igraonici za vaše dijete nema dobne granice, ali ono atraktivnije jest da se vaše dijete može igrati, dok vi primjerice ispijate kavu tik do igraonice, u Lotus Family Caféu. Uz sve to, ako ste gost Family Caféa, sat vremena u igraonici za vaše dijete je 10 kuna, a vi dobivate 20% popusta na konzumaciju pića i besplatan parking.

  Igraonica One2Play ističe se kreativnim radionicama i potpuno je besplatna, a vaše dijete mora imati 3 godine. Naravno, obje igraonice nude i rođendanske zabave. Ako vašem mališanu ni to nije dovoljno, Avenue Mall svaki vikend od 16 h do 18 h organizira besplatne kreativne radionice sa Slonkom Bonkom, omiljenom maskotom i malih i velikih.

   

  one2play