Username *
Password *
Remember Me

Divine Energy Park, međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira, poziva te na dan opuštanja. - Budi dio našeg DIVINE rođenDANA kojeg slavimo u subotu 25.11.2017. od 13h do 15h u Arheološkom Muzeju Zagreb, Trg Nikole Šubića Zrinskog 19 - . 

Divine Dan je zabavno-edukativan event pozitivne energije na kojem se promovira kultura zdravog življenja. Na eventu se prezentiraju razni alati, korisni savjeti i praktične vježbe koje kojima vas želimo inspirirati, zajedno sa zabavnim sadržajem koji uključuje druženje, bogate nagrade sponzora i degustaciju zdrave hrane. Poseban naglasak ovih evenata stavljamo na humanitaran karakter te u duhu nadolazećeg blagdanskog raspoloženja doniramo dio prihoda lokalnoj udruzi.

Kupnjom ulaznice u iznosu od 80 kn sudjeluješ u humanitarnoj akciji jer se dio prihoda donira udruzi „Krila- terapijsko jahanje“. Broj polaznika je ograničen. Ulaznicu možeš kupiti putem linka: www.dep.life, direktno putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski: 091 2545 339.

 happy2

Dođi na event i saznaj….
♥ Našu DIVINE priču, što nas motivira i inspirira već punih 9 godina…
♥ Koje tehnike i vježbe podučavamo da bi se ostvarila kvaliteta zdravog življenja…
♥ Koji izvori energije su nam stalno dostupni za punjenje baterija…
♥ Iskusi iz prve ruke dobrobiti vođene meditacije koju će voditi Swami Urgaya, osnivač i lider Divine Energy Parka…
♥ Nauči vježbe disanja kojima ćeš prodisati punim plućima …
♥ Provedi s nama subotnji dan u pozitivnoj energiji i odličnoj atmosferi po kojem su naši eventi poznati…
♥ Počasti se prefinim i zdravim slasticama „Sweet Family torte i kolači“ te zdravim kanapeima i toplim biljnim čajem „Iris i Branimir delicija“ s kojim te častimo….
♥ Osvoji bogate nagrade i poklone naših sponzora (vikend za dvije osobe u resortu Sveti Martin, poklon paketi Bio&Bio trgovina, Kuće Magične trave, te Whisper of Nature home&decor proizvoda)
♥ Očekuje te puno dobre energije i ugodno druženje uz jedan muzički nastup iznenađenja…
♥ Proslavi s nama naš 9. rođendan!

Kako nam je rođendan, častimo vas s popustom od 20% na sve naše tečajeve tijekom prosinca.

 

happy2

 

O ORGANIZATORU:
Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje niz godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice i tečajeve „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta.

 happy2