Username *
Password *
Remember Me

Osjećate već neko vrijeme potrebu za promjenom? Polagano se stapate s uredskim stolcem, sjedalom u autu i kaučem? Često vas boli kralježnica, glava ili se pak osjećate nekako tromo i teško? Ili je samo vrijeme da žačinite svoje dane nečim korisnim?

Poziva te: Tena Cuculić, trenerica joge 

adidas stella yoga 001


Ponekad je dovoljno napraviti jedan korak, jednu ‘sitnu’ promjenu koja će neminovno prouzrokovati pozitivnu promjenu i na drugim područjima vašeg življenja.

Zdravlje i dobar osjećaj u tijelu uzrok je i posljedica kvalitete misli i emocija, a time i svih sadržaja, odnosa i odabira koji tvore našu svakodnevicu. Jedan od odličnih i jednostavnih načina za porast kvalitete našega života jest fizička aktivnost. Kada još iza nje leži cijeli drevni filozofski sustav znanja koji se uzdiže daleko iznad geometrije fizičkih pozicija, dobivamo vrijednu priliku upoznati se i unaprijediti kroz yogu.

Yoga je Indijska disciplina proizašla iz Veda, skup znanja koji pojedinca vode kroz proces povezivanja uma, duha i tijela. Naziv ‘Yoga’ dolazi od korijena YUJ i GHAN kojima je prijevod upotpunjivanje, sjedinjenje, povezivanje.


adidas stella yoga 001

 

Pozivamo Vas na besplatne satove Yoge u prostor fitness centra ‘Forma Fit Factory’ na adresi Martićeva ulica 17 u Zagrebu. Satovi su prilagođeni polaznicima, a temelje se na Hatha Yoga strukturi sata. Nakon logički povezanog i konkretno strukturiranog fizičkog slijeda pozicija tijela - Asana, podržanih kontroliranim disanjem, slijedi vođena relaksacija. Uz to, svaki tjedan bit će posvećen jednom etičkom načelu - Yami ili Niyami, koje će biti ponuđen polaznicima kao potencijalni tjedni vodič za privatno osvještavanje i samorazvoj.

Promotivni tjedan nudi tri potpuno besplatna termina:
- četvrtak 30.11. 10:00 - 11:00
- subota 2.12. 11:00 - 12:15 
- utorak 5.12. 16:15 - 17:00.

Svoje mjesto možete rezervirati slanjem maila s imenom, prezimenom, brojem telefona i naznakom termina za koji se prijavljujete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 adidas stella yoga 001adidas stella yoga 001adidas stella yoga 001

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location