Username *
Password *
Remember Me

Vježbanje je divna stvar, no oprema valja biti adekvatna – osim tenisice, prevažne su i tajice koje moraju biti funkcionalne i inovativne, kako bi trajale (da ne trebamo stalno kupovati nove...) godinama! Dovoljno je jednom probati neke bolje, razlika je drastična.

 FW17 Crafted by Fitness Graphics Pack Athlete Imagery W 02
Reebok // Crafted by Fitness kolekcija tajica


1 REGULACIJA ZNOJENJA i HLAPLJENJE
Inovativni tekstili reguliraju vlagu, odnosno brinu se da ne budemo mokri. Osim toga, tu su i novi materijali koji čak reguliraju znojenje, tvrde u Reeboku: - koristeći Speedwick tehnologiju svi LUX modeli reguliraju znojenje, a tijelo održavaju suhim prilikom vježbanja. Kako ne bi zanemarili svu potrebnu udobnost, imaju i anti-mikrobne armature s unutrašnje strane koje sprječavaju rast štetnih bakterija i eliminiraju neugode mirise tijekom i nakon vježbanja - . Wow, stvarno?

 

FW17 Crafted by Fitness Graphics Pack Athlete Imagery W 02


2 SKRIVENI DŽEPIĆI I BOČNI PATENT
To su oni mikro džepići koji služe za, na primjer ključ ili čak mobitel, mp3 player (da, ta stvarčica se još uvijek koristi! Praktična je upravo tijekom trčanja na otvorenom ili šetnji šumom...). Preporuka su i modeli koji imaju šlic sa strane, na potkoljenici (da otvorimo kad je vruće, kad se zgrijemo), pa su tajice prikladne za trčanje tijekom cijele godine.

 

FW17 Crafted by Fitness Graphics Pack Athlete Imagery W 02


3 UDOBNOST, POPUT DRUGE KOŽE
Stvar je u tome što neke jeftine tajice, od samoga pamuka, nisu ni približno udobne poput jedne mikrofibre ili nekog drugog inovativnog tekstila. Ne bacajte pare na neki jeftilen, ako se idete baviti sportom, uzmite neke kvalitetne stvari, isplatit će vam se, jer ova se roba često pere, a znamo što to znači. Tekstil i tkanina i nit moraju biti super-kvalitetni da bi sve to izdržali, znači – za sport samo i isključivo sportska roba od sportskih brendova. Investicija će se stostruko isplatiti!

 

 FW17 Crafted by Fitness Graphics Pack Athlete Imagery W 02

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location