Username *
Password *
Remember Me

 

Poliklinika Optical Express i Mental Training Center predstavili su inovativni program poboljšanja vještina potrebnih za postizanje vrhunskih rezultata: tim vrhunskih liječnika i stručnih savjetnika, Tomislav Madžar, dr. med., Natko Beck, dr. med., mr. sc. Damjan Žunić, i Igor Čerenšek, mag. psych., kroz edukativni panel otkrili su najnovije programe za unaprjeđenje mentalnih sposobnosti i poboljšanje vještina te najnoviju tehnologiju u svijetu zdravlja. Sinergija motivacije, fokusa, odnosa i upravljanja emocijama potiče razvoj mentalnog zdravlja i postizanja izvrsnosti kod svakog pojedinca, objavljeno je jučer povodom promocije u zagrebačkom Rooftop Lateralu.

 Ana Kotzmuth Damir Martin Igor Čerenšek Ana Kričković Damjan Žunić
Natko Beck, Tomislav Madžar, Damjan Žunić, Igor Čerenšek, Luka Bulić

 

Posebno izrađenim treninzima na Senaptec Sensory Station-u pojedinci mogu bitno poboljšati koordinaciju očiju i ruku, sposobnost praćenja više meta u pokretu, prepoznavanje meta na periferiji te mnoge druge vještine koje su važne za postizanje vrhunskih rezultata. Senaptec Strobe naočale se koriste aktivno u svakodnevnim treninzima te na taj način poboljšavaju brzinu reakcije, balans tijela i sposobnost predviđanja. Osim poboljšanja vještina kod vrhunskih sportaša, predstavljena oprema koristi se i u terapiji nakon različitih neuroloških i motoričkih oštećenja te na taj način mogu bitno utjecati na ishod terapije i brži povratak u svakodnevni život.

Podizanje svijesti o važnosti preuzimanja kontrole nad vlastitim zdravljem i brige o očima – najosjetljivijem ljudskom organu - u fokusu je Poliklinike Optical Express čiji stručni tim dugi niz godina
Mental Training Center tvrtka je koja je kroz svoje programe i tim vrhunskih stručnjaka psihologa u potpunosti posvećena primjeni znanstveno utemeljene psihologije izvrsnosti u napredak svojih klijenata.

 

Ana Kotzmuth Damir Martin Igor Čerenšek Ana Kričković Damjan Žunić

Ana Kotzmuth, Damir Martin, Igor Čerenšek, Ana Kričković, Damjan Žunić

 

Ana Kotzmuth Damir Martin Igor Čerenšek Ana Kričković Damjan Žunić

Mila Elegović, Ana Kričković

 

Ana Kotzmuth Damir Martin Igor Čerenšek Ana Kričković Damjan Žunić 
Tomislav Madžar

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location