Username *
Password *
Remember Me

Ima dobrih i loših dana, ulete nam bez najave, ponekad se ni ne snađemo. No, psiholozi ističu da neke stvari pomažu i to odmah – tu su razne aktivnosti, od wellnessa kod kuće, preko šetnje parkom, do odlaska u kino. Što ćete izabrati? Trebate samo jednu stvar: odlučiti. OK, dvije – i pokrenuti se.

 

amara 820582


1 Druženje sa zelenilom – bilo da se radi o pauzi na poslu, bijegu u šumi ili šetnji slučajnim parkom, zelenilo garantira bolji osjećaj. A tu je i taj super-čisti kisik koji nam pomaže da lakše dišemo. I doslovno i u prenesenom smislu. Ako trčite, rolate, biciklirate... pravi je trenutak za ispuhat se.


2 Duboko disanje – može kad god, u autu na semaforu, u hodu, na klupici, gdje god. Dokazano smiruje i totalno opušta.


3 Izležavanje s knjigom u ruci. Čitanje razvija maštu i poziva nas u neke nove svjetove. Imate vrt? I to je odličan način za relax!

 

amara 820582


4 Zvrcnite familiju s kojom se dugo niste čuli. Lijepo je imati obitelj.


5 Bojanje – još uvijek su hit bojanke za odrasle, a ako nemate, isprintajte si neke motive i kod kuće ih polako ofarbajte. Ovaj hobi totalno je cool. A koncentracija nas fokusira i naprosto zaboravimo na sve ostalo! Dan je svakako šareniji.


6 Motivacijske poruke – odlične su da se podsjećamo što i kako nastaviti dalje... te se pritom podsjetiti na one stvari koje valja cijeniti. Samo ih treba malo googlat.


7 Shopping – nove cipele popravljaju dan!

 

amara 820582


8 Ako ne želite trošiti novce, predlažemo home made wellness. Svijeća, kupka s balončićima, lagana glazba i mirisne formule zvuče stvarno fantastično.


9 Calm music – postoji niz aplikacija koje imaju glazbu za smirenje, vodič za meditaciju i slično. Odlična stvar je ponavljati rituale svakodnevno, desetak minuta, u miru, solo ako je moguće.


10 Izložba, kazalište, izlazak? Ponekad je baš to potrebno da bismo popravili raspoloženje! Ekipa, tulum, zabava!

 

foto: prshots // east, cuckoo land, next, penneys

amara 820582

amara 820582

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location