Username *
Password *
Remember Me

3. ProWoman konferencija održat će se u srijedu 8. studenog u zagrebačkom Kraš Auditoriumu.

Uz slogan Vjetar u leđa, ProWoman konferencija bavi se motivacijom, i to kroz tri iznimno važna područja: zdravlje, rad i odnose. Uz već provjerenu formu panela, ovogodišnja konferencija donosi i mini predavanja te tri bloka inspirativnih ženskih priča – objavljeno je u najavi. Sve skupa organizira ženska networking platforma Klub crvenih cipela, uz partnerstvo Avona.

 

fotka 1

 Predstavljanje 3. ProWoman konferencije u caffe baru Finjak


U Pola ure IT kulture dobit ćemo savjete kako razlikovati lažne vijesti od onih stvarnih, te se upoznati s 5 mobilnih aplikacija koje nam mogu olakšati svakodnevni život. Uz ostalo, konferencija će se pozabaviti još jednom vrlo važnom temom – zamkama traženja medicinske pomoći i rješavanja zdravstvenih tegoba u virtualnom svijetu - navodi Đurđica Marković iz Kluba crvenih cipela.


Organizacije, mediji i pojedinci koji su u proteklih godinu dana podržavali i poticali žene, njihovo stvaralaštvo i doprinos zajednici, i ove će godine ući u izbor za Pro Woman Award.
Cijena kotizacije iznosi simboličnih 200,00 kn, a uključuje konferencijske materijale, poklon partnera konferencije i sponzora te hranu i piće prema programu.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location