Username *
Password *
Remember Me

Dakle, sniženja su prošla, spremni smo za još jednu turu, a onda stiže i advent, pa valja nabaviti nešto sjajno... i tako dalje i bliže, no gdje sve to spremiti? Frknite staru robu i stvar riješena. No, je li to tako jednostavno? Pa baš i nije, nešto čuvamo jer nas vežu uspomene, nešto jer je čitavo pa je to OK, nešto jer će nam jednog dana pasati... Budimo realni. Dakle, evo lekcije, kako se bez pol frke riješiti pol ormara!

 

cuckooland 526481


1 Nosim li ovo zadnjih dvije godine?
Ako ne, stvarno je vrijeme da se nešto promijeni... Dakle, stara majica ide pa-pa. I stari kaput.

2 Odgovara li to STVARNO mom stilu?
Ma ne stilu, kao trendovima, već ono... lifestyleu. Ne? Onda i ta strukirana jakna koju samo prevrćem po vješalicama ide na neku drugu adresu, možda se sviđa frendici? Ionako sam je kupila jer sam vidjela da pristaje... Belli Hadid.

3 Stoji li mi DOBRO ova suknja?
Ogledalo nam je dobra frendica, otkriva istinu. A ona glasi... ako me ta suknja previše širi, na primjer u bokovima, neka se snađe u nekoj tuđoj kombinaciji.

 

cuckooland 526481

 4 Torba dobivena na poklon... koristi li mi?
Ako je poklon bio pogreška, vrijeme je da je ispravite. Ima masa aplikacija i web adresa za prodavanje stvari, a možda naprosto proslijediti nekome kome više treba.

5 Sto remenja i još više nakita, nosim li sve?
Naravno, rijetko stignemo iznositi sve što imamo, naročito ako brstimo high-street brendove. Ta bižuterija naprosto se nakuplja, sredite to brdo spetljanih ogrlica. Jer vi to možete!

 

foto: Cuckoo land i Therapy London, prshots

 

cuckooland 526481