Username *
Password *
Remember Me

Vrijeme nikad nije bilo brže, barem se tako čini, klinci rastu, nemamo vremena za ništa, kronično nam nedostaje... Kako ga uloviti, usporiti, prihvatiti? Stručnjaci konstantno ponavljaju neke od savjeta, jednostavni su i primjenjivi u našoj užurbanoj svakodnevici. Prisjetimo se najvažnijih. 

 

 converse pastel 2017
Zabavna formula po želji / foto: Primark, prshots


1 Naučite neku tehniku opuštanja – jogu, tai-chi ili naprosto meditirajte pet minuta na dan i posvetite se vlastitim mislima.

2 Neki se opuštaju na fizički aktivniji način – ako vam to paše upišite se na kick boxing, insanity ili neki treći oblik brutalno dobrog vježbanja i znojenja. Tijelo će vam biti zahvalno, a um plesati od sreće.

3 Napravite to do listu – nakon svakog odrađenog zadatka valja ga prekrižiti, na taj način se crno na bijelo vidi kako smo iskoristili vrijeme. Planiranje je prvi korak u ostvarenju cilja.

 

 converse pastel 2017
Dotcom gift shop / prshots

4 Slavite svaki rođendan, iskoristite vrijeme za dobro raspoloženje. Slavite obljetnice i okupite familiju, nisu slučajno naše bake slavile imendane... Znale su one da je to vrlo dragocjeno vrijeme za obitelj koja je, na kraju krajeva, ipak najvažnija.

5 Znate koje su stvari koje nisu zdrave, znate da je umjerenost najbolja opcija. Svi znamo da je povrće zdravo, da je voće zakon – uvedite si reda u tjedan menu, na njemu neka bude svakodnevno barem jedna zdrava stvar.

 converse pastel 2017
Povrće, njami! / House of Bath, prshots 


6 Kupanac, uživanje u vlastitoj kupaonici. Pilinzi, serumi i ostala čuda ipak usporavaju vrijeme na našem licu, čuvaju kožu mladolikom... Danas je na tržištu toliko anti-age formula da je to postao pokret, šteta je ne iskoristiti ih kad su nam već pri ruci. No, tomu treba posvetiti malo vremena.

7 Naučite nešto novo – pjevanje, plesanje, neki instrument, jezici... masa je hobija, samo se treba odvažiti. Nove stvari daju nam novu energiju, životnu radost, pozitivu, zbrojite se i krenite dalje!

 

converse pastel 2017

Nosi starke! Najbolji anti-age styling.

 

converse pastel 2017

Kelly Hoppen

 

converse pastel 2017

Lagano uživanje u čaju, na suncu, u vrtu...

converse pastel 2017
Naučite nešto novo i slatko - možda kako raditi najfinije muffine na svijetu?