Username *
Password *
Remember Me

Iznimno je važno u svakom danu pronaći vlastiti mir. Opuštati se, razgovarati sa sobom, osluškivati vlastito tijelo. Pronađite neki oblik aktivnosti ili meditacije koji će vam najbolje odgovarati i krenite na jedno novo životno putovanje - predlaže majstorica joge Sandra Petra Pintarić u sklopu projekta Aktivna Hrvatska, koji je neki dan gostovao u Vodicama.

 

FPF 0863


1. Kontinuiranom i dobro usmjerenom tjelesnom aktivnošću zasigurno ćemo olakšati svakodnevnicu, pomoći u prevenciji brojnih bolesti - prof. kineziologije Marin Dadić.

2. Osim na tjelesni status, vježbanjem utječemo i na naš mentalni status: znanstveno je dokazano da tjelesnom aktivnošću podižemo raspoloženje, snižavamo razinu depresije te naravno povećavamo otpornost na stres koji je jedan od tri čimbenika koji čak i povećava smrtnost.

3. Ujutro nam je dovoljan "pozdrav suncu", odnosno samo pet minuta kako bismo pokrenuli sokove u našem tijelu i osjećali se životno. Izaberite ove male promjene koje utječu na kvalitetu života i zdravlje.

 

FPF 0863FPF 0863 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location