Username *
Password *
Remember Me

Nakon tri uspješne sezone, Ljeto u MSU u svom četvrtom izdanju predstavlja nesvakidašnju kombinaciju glazbe, suvremene umjetnosti i filma, a bogati multimedijalni program ove će godine uključivati i umjetničke performanse.

Detour
Detour

Zadovoljstvo nam je biti dijelom ovogodišnjeg programa 'Ljeto u MSU' i svirati na atraktivnoj lokaciji kao što je krovna terasa Muzeja. Uvijek nam je veselje svirati pred zagrebačkom publikom, do sada smo prošli dosta zanimljivih koncertnih prostora grada pa nam se ovaj čini nekako najneobičnijim. Nadamo se lijepom vremenu, a ono što publika može očekivati od nas su puna dva sata putovanja kroz naš opus dug 10 godina. Za razliku od prethodnih nastupa ovog puta našoj publici prepuštamo kreiranje koncertne liste, pa na našem i event page-u objeručke prihvaćamo prijedloge, a mi ćemo ih zapisati i pripremiti. Vidimo se 08.07. na krovu MSU-a! - Detour.

10. 6. nastupaju punkeri Pankrti koji ove godine slave 40. obljetnicu.
Riječki rokeri Johnatan nastupaju 17.6. , a 24.6. reper Kandžija.
1.7. tu je Rambo Amadeus, a 8.7. na krovu nastupa Detour. 15. 7. sezonu zatvara gost iznenađenja.

Uz šest koncerata redom odličnih bendova, već tradicionalno, Muzej suvremene umjetnosti u svom kinu Metropolis, u klimatiziranoj dvorani Gorgona, prikazivat će svake subote, od 18 i 20 sati po jedan film iz ciklusa kina Metropolis.

Detour

MSU

Detour
Rambo Amadeus

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location