Username *
Password *
Remember Me

Urbana mladež najavljuje predavanje Kako putovati svijetom za nula kuna? koje će se održati u Kulturnom centru Dubrava, Zagreb, ove nedjelje, 2. travnja, u 19 sati.

 UM 1

Svi smo mi čuli da netko putuje po svijetu besplatno? No, je li ovaj mit istinit? Mogu li i ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva s vama!


Urbana mladež tim će vam prezentirati sljedeće teme:
1) Neformalna edukacija i putovanja; Erasmus plus projekti za mlade financirani od Europske Unije: Youth exchanges, Training courses and EVS (European voluntary service). Što je to i kako ti možeš biti dio ovih projekata.
2) HelpX! Web platforma za volontiranje diljem svijeta. Smještaj i hrana u zamjenu za volontiranja bilo gdje u svijetu.


Pridruži nam se: - ulaz je besplatan, Roberto Mesir, projektni menadžer za Erasmus projekte gostuje kao predavač, sve prezentacije održat će se na engleskom jeziku. Event “How can I travel for free? CRO - EU - PLANET EARTH” je dio EVS projekta “Youth mobility - Cro - EU” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti.

 

 UM 1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.