Username *
Password *
Remember Me

Na zagrebačkom klizalištu Velesajam održat će se brzoklizački spektakl - europsko kup natjecanje Danubia, od 10. do 12. veljače (od petka do nedjelje). U Zagreb dolazi osamdesetak brzoklizača, seniora i juniora iz deset europskih zemalja i to Austrije, Slovačke, Mađarske, Latvije, Bugarske, Češke, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije, a Hrvatsku će predstavljati sedam reprezentativaca članova Kluba za brzo klizanje Meteor.

Hrvatska reprezentacija


- Našu reprezentaciju čine seniori Katarina Burić i Ivan Martinić te juniori Valentina Aščić, Danijela Ivandić, Maja Ivandić, Jan Posavec i Stribor Suman, a uz njih će još nastupiti desetak klizača mlađih dobnih kategorija kojima je ovo prvo takvo međunarodno natjecanje i jako dobro iskustvo. Čeka nas žestoka konkurencija, ali nadamo se da će naši najbolji klizači izboriti bodove koji im još nedostaju da bi se kvalificirali u finale ovog natjecanja koje će se održati u ožujku u Belgiji - najavio je trener Dubravko Feldin.


Osim domaćih, prilika je ovo vidjeti u živo u Zagrebu i neke od najboljih europskih brzoklizača, doživjeti iznimnost sporta u kojem se za postizanje dobrog rezultata moraju uskladiti eksplozivna snaga, brzina, taktika i strategija, a Velesajmom će se u tri dana brzoklizačkog spektakla kakav Zagreb još nije vidio, juriti i do 50 kilometara na sat!
Natjecanje starta od petka u 11 sati, svečano otvorenje je istoga dana od 18.00, dok subotnji program kreće od 10.30, a nedjeljni od 9.00 sati.

 

Hrvatska reprezentacija
Sedam reprezentativaca članova Kluba za brzo klizanje Meteor

Hrvatska reprezentacijaHrvatska reprezentacija

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location