Username *
Password *
Remember Me

Na zagrebačkom klizalištu Velesajam održat će se brzoklizački spektakl - europsko kup natjecanje Danubia, od 10. do 12. veljače (od petka do nedjelje). U Zagreb dolazi osamdesetak brzoklizača, seniora i juniora iz deset europskih zemalja i to Austrije, Slovačke, Mađarske, Latvije, Bugarske, Češke, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije, a Hrvatsku će predstavljati sedam reprezentativaca članova Kluba za brzo klizanje Meteor.

Hrvatska reprezentacija


- Našu reprezentaciju čine seniori Katarina Burić i Ivan Martinić te juniori Valentina Aščić, Danijela Ivandić, Maja Ivandić, Jan Posavec i Stribor Suman, a uz njih će još nastupiti desetak klizača mlađih dobnih kategorija kojima je ovo prvo takvo međunarodno natjecanje i jako dobro iskustvo. Čeka nas žestoka konkurencija, ali nadamo se da će naši najbolji klizači izboriti bodove koji im još nedostaju da bi se kvalificirali u finale ovog natjecanja koje će se održati u ožujku u Belgiji - najavio je trener Dubravko Feldin.


Osim domaćih, prilika je ovo vidjeti u živo u Zagrebu i neke od najboljih europskih brzoklizača, doživjeti iznimnost sporta u kojem se za postizanje dobrog rezultata moraju uskladiti eksplozivna snaga, brzina, taktika i strategija, a Velesajmom će se u tri dana brzoklizačkog spektakla kakav Zagreb još nije vidio, juriti i do 50 kilometara na sat!
Natjecanje starta od petka u 11 sati, svečano otvorenje je istoga dana od 18.00, dok subotnji program kreće od 10.30, a nedjeljni od 9.00 sati.

 

Hrvatska reprezentacija
Sedam reprezentativaca članova Kluba za brzo klizanje Meteor

Hrvatska reprezentacijaHrvatska reprezentacija

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location