Username *
Password *
Remember Me

RSVP, jedini regionalni festival specijaliziran za event industriju, održat će se u utorak i srijedu, 7. i 8. veljače 2017. u zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo Centar).

Očekuje se da će dva dana programa posvećenih tehnologijama koje se koriste u event industriji i event turizmu te svim događanjima koji doprinose razvoju turističkih destinacija okupiti oko 500 event stručnjaka i predstavnika industrija povezanih s organizacijom događanja. Drugi dan RSVP-a bit će dodijeljene i prve godišnje nagrade ATTEND za najbolja regionalna događanja u osam kategorija. Festival od prve godine podržava Valamar Riviera, najveća turistička kompanija u Hrvatskoj.

Event-management

 

Prvi dan programa bit će fokusiran na tehnologije koje organizaciju događanja čine jednostavnijom, omogućavaju interakciju sa sudionicima ili daju događaju dodatnu vrijednost. Sudionici će od stranih i domaćih predavača moći naučiti više o mogućnostima koje nude virtualna i proširena stvarnost (Darian Škarica, divIT), kako povezati sudionike na korporativnim događanjima (James Morgan, EventTech Lab) i korištenju tehnologija i dizajna za kreiranje nezaboravnih događaja (Natalia Fuchs, Silasveta). Prvi dan održat će se i tri radionice koje će se baviti pojedinim segmentima organizacije događanja. Za sudionike RSVP festivala radionice su besplatne, no broj sudionika je ograničen pa je potrebno što prije zauzeti svoje mjesto u dvorani u kojoj će se održavati. Prvi festivalski dan završit će druženjem sudionika u Expo izložbenom prostoru u koje će biti izložene najnovije tehnologije rasvjete, videa i razglasa za događanja.

BeerDieEvents

 

Drugi dan festivala bavit će se event turizmom, što uključuje sva događanja koja razvijaju turističke destinacije. Program će otvoriti predavanje Erica Bakermansa iz NTBC-a Holland, agencije zadužene za branding i marketing Nizozemske u svijetu, a govorit će o destinacijskom marketingu za poslovna događanja. Bit će predstavljen i uspješan primjer razvoja turističke destinacije uz pomoć raznovrsnih događanja. Na okruglom stolu Kako postaviti Hrvatsku na mapu event organizatora panelisti će razgovarati o hrvatskoj strategiji razvoja. Na radionicama će se moći steći praktična znanja o odabiru moderatora za događanje i o sigurnosti organizacije događanja.

Posljednjeg festivalskog dana bit će dodjeljene i godišnje nagrade ATTEND za najbolja regionalna događanja u osam kategorija. Prijave su otvorene do 2. veljače, a svi zainteresirani besplatno mogu prijaviti neograničen broj događanja putem službene  web stranice RSVP festivala. Sve prijave će ocjenjivati nezavisni žiri sastavljen od pet međunarodnih stručnjaka i jednog predstavnika festivala, a više o članovima žirija može se saznati na webu.

Otvorene su prijave za sudjelovanje na Festivalu, a do 29. siječnja 2017. kotizaciju je moguće nabaviti po povoljnijoj cijeni od 555 kn (bez PDV-a) za oba dana. Dostupne su i kotizacije od 222 kn (plus PDV) za studente i kotizacije za jedan dan po cijeni od 333 kn (plus PDV). Svi zainteresirani mogu se prijaviti na www.rsvp.hr/kotizacije.


Premijerno izdanje Festivala održano je u studenom 2015, a publici su se predstavili dvodnevni format i strukovna nagrada ATTEND. Pred oko 300 sudionika 26 predavača se dotaklo najaktualnijih tema event industrije, ali i raspravljalo o konkretnim rješenjima kroz 3 organizirane panel rasprave.

 

The Star - The Event Centre - Banquet setup view

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location