Username *
Password *
Remember Me

Prvi grad nove sezone projekta Aktivna Hrvatska je Požega, gdje će tim Kineziološkog fakulteta odraditi zajednički trening u sportskoj dvorani Tomislav Pirc, u petak, 20. siječnja u 13.30 sati. Na predstavljanju projekta, u zagrebačkom Westinu, najavljene su edukacije i treninzi u Murskom Središću 11. ožujka, u Vodicama 27. svibnja, u Istri će se vježbati 10. lipnja, Dubrovniku 23. lipnja, Zadru 1. srpnja te Zagrebu 23. rujna u sklopu Europskog tjedna sporta. Treninge će provoditi stručni tim KIF-a u kojem su Ivan Antunović, Anja Bijelić, Lukrecija Dragić, Marin Ivančić i Goran Kontić. Pilates ćemo vježbati s Asjom Petersen, yogu sa Sandrom Petrom Pintarić. Kroz program nas vodi ambasadorica projekta Renata Sopek, a u Dubrovniku Darija Mikulandra Žanetić.

 trenerski tim Aktivna Hrvatska 2
Trenerski tim


Hrvatska liječnička komora kroz Aktivnu Hrvatsku želi poručiti javnosti kako je svatko od nas odgovoran za vlastito zdravlje te da se usvajanjem zdravih životnih navika i stilova itekako može unaprijediti kvaliteta života, ali i uštedjeti značajna financijska sredstva! – predsjednik Hrvatske liječničke komore Trpimir Goluža.

Stručni tim projekta čine dekan KIF-a dr.sc. Damir Knjaz, dr.sc. Tomislav Madžar, posebni savjetnik predsjednice za zdravlje i sport, nutricionistica Karmen Matković Melki i prof. Marin Dadić.

Aktivna Hrvatska održava se pod vodstvom stručnih partnera, Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, Biotreninga, Definicije Hrane, a od ove godine i Hrvatske liječničke komore.

 

 trenerica yoge Sandra Petra Pintaric
Trenerica joge Sandra Petra Pintarić

trenerica Asja petersen
Trenerica Asja Petersen

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.